Sihtirakenteet käännetylle katoille

 

Sihtirakenteet käännetylle katoille

Lämmöneristettyjen pihakansien ja terassien rakenteena käytetään lähes yksinomaan käännettyä ratkaisua. Vedeneristys on lämmöneristyksen alapuolella suojassa mekaaniselta rasitukselta, lumelta sekä jäältä.

Paikalla valettu betonilaatta tai elementeistä tehty laattarakenne on yleensä käännetyn rakenteen alustana. Tarvittavat kallistukset tehdään betonilla valaen ennen vedeneristystä. Vedeneristyksen alla olevan betonipinnan tulee vastata vähintään puuhierrettyä pintaa, mutta suositus on teräshierretty pinta, josta tartuntaa heikentävä sementtiliimakerros on poistettu.

Pintarakenteet ja pihakaivojen sijainti suunnitellaan siten, että pääosa pinnan päälle tulevasta vedestä johdetaan suoraan sadevesijärjestelmään.

Sihtirakenteet, terassit & kävelytasot

Sihtirakenteet terasseille, parvekkeille ja kävelytasoille.

Sihtirakenteet, terassit ja kävelytasot

Liikennöidyt tasot

Sihtirakenteet liikennöidyille tasoille.

Liikennöidyt tasot

Muut rakenteet

Sihtikaivot muille rakenteille.

Muut rakenteet

Kaivojen lisävarusteet

Kattokaivojen lisävarusteet.

Kaivojen lisävarusteet

Tutustu tuoteryhmiimme

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

LINJAKUIVATUS

Kestävät Peltitarvikkeen Dryline -linjakuivatuskourut soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen ja integroituvat mallikohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.