Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa kestäviä toimintatapoja, joilla pystymme omalta osaltamme huolehtimaan ympäröivän ekosysteemin kantokyvystä. Kierrättäminen, materiaalitehokkuus ja energiatehokkuus ovat esimerkkejä tavoista joilla pyrimme pienentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Kestävien toimintatapojen lisäksi vaalimme yhteiskunnallista vastuuta luotettavana toimijana sekä turvallisena ja arvostavana työnantajana. Valmistamme laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, joihin asiakas voi luottaa ehdoitta.

Perustettu

1965

Henkilöstö

42

Liikevaihto

10,5 milj.

Kestävät toimintatavat

Pitkäikäiset tuotteet

Turvallinen työympäristö

Kestävät toimintatavat

Pyrimme joka päiväisessä toiminnassamme tekemään valintoja hiilijalanjälkemme pienentämiseksi pienilläkin teoilla. Minimoimme tuotannostamme syntyvää materiaalihävikkiä hyvällä työn suunnittelulla. Kierrätämme hävikin jota emme pysty itse enää hyödyntämään asianmukaisesti.  Kolmasosan käyttämästämme energiasta tuotamme itse omalla aurinkovoimalalla. Haluamme myös tukea henkilökuntamme kestävämpiä liikkumisvaihtoehtoja. Tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun, jonka lisäksi parkkipaikaltamme löytyy sähkö- ja hybridiautojen latausasema. 

markus-spiske-pwFr_1SUXRo-unsplash
4730

kWh

Aurinkovoimalan tuotto

maaliskuussa 2024

95

mWh

Aurinkovoimalan kokonaistuotto

vuonna 2023

Pitkäikäiset kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet

Yrityksen perustamisesta alkaen olemme valmistanut tuotteemme metallista. Valmistamme tuotteitamme metallista materiaalin kestävyyden ja pitkäikäisyyden ansiosta. Kestävä materiaali mahdollistaa tuotteillemme pitkän eliniän. Tuotteemme kestävät niille tarkoitetussa käytössä vuosikymmenten ajan pohjoisen vaativissakin olosuhteissa. Osa tuotteissamme käyttämistä materiaaleista on kierrätettyä terästä ja kaikki käyttämämme teräs hankitaan suomalaisilta tuottajilta tai Euroopasta. Näin pystymme minimoimaan materiaalien valmistuksesta sekä kuljetuksesta syntyviä päästöjä.

Peltitarvike Oy1

Turvallinen ja hyvinvoiva työympäristö

Meille on tärkeää, että Peltitarvikelaiset viihtyvät ja voivat työssään hyvin. Modernit ja siistit toimitilat mahdollistavat kaikille turvallisen työympäristön. Työturvallisuus on asia josta emme tingi. Investoimme hyviin työkaluihin ja laitteisiin, jotta henkilöstömme on mukavaa ja turvallista työskennellä. Työhyvinvoinnin tukemiseksi henkilöstömme pääsee hyödyntämään monipuolisia työsuhde-etuja kuten liikkumaan omalla kuntosalillamme. Haluamme arvojemme mukaisesti kannustaa jokaista työntekijää ilmaisemaan omia ideoitaan rohkeasti ja kehittymään työssään. Vaalimme myös avointa ja positiivista työilmapiiriä, jossa jokaisen on mukava viettää työpäivänsä.

Tutustu Peltitarvikkeeseen työpaikkana

Peltitarvike Oy hitsausrobotti-1