Peltitarvike Oy

Peltitarvike Oy on Helsingissä vuonna 1965 perustettu perheyritys. Olemme Suomen merkittävin teräksisten kattokaivojen ja linjakuivatuskourujen valmistaja ja markkinajohtaja. Olemme edelläkävijä myös kattoturvatuotteiden kehittäjänä ja valmistajana.

Perustettu

1965

Henkilöstö

42

Liikevaihto

10,5 milj.

Peltitarvikkeen tarina alkoi vuonna 1965 vedeneristysalan tuotteiden valmistajana
Kotimme on Helsingissä, josta käsin palvelemme koko Suomea ja sen lähialueita
Olemme kasvava perheyritys ja työllistämme tällä hetkellä lähes 50 henkilöä

Kotimainen putoamissuojauksen ja sadevedenpoiston edelläkävijä

Nimi Peltitarvike on yrityksen perustamisesta asti kuvannut tuotteitamme ja ydinosaamistamme. Valmistamme korkealaatuisia metallituotteita rakennus-, lvi- ja vedeneristysalan tarpeisiin. Erityisesti meidät tunnetaan haponkestävästä teräksestä valmistetuista kattokaivoista. Tämän lisäksi kattoturvatuotteidemme valikoima on markkinoiden kattavin, josta löytyy pohjoisen olosuhteisiin suunnitellut kattopollarit. Pohjoiseen sopiva laatu on ohjannut kaikkien tuotteidemme suunnittelua ja toteutusta läpi yrityksen historian. Valmistamme omien tuotteidemme lisäksi monipuolisia metallituotteita alihankintapalveluina teollisuuden erilaisiin tarpeisiin.

Edelläkävijyys tarkoittaa meille aktiivista ja rohkeaa ongelmanratkaisua asiakkaiden ja alan haasteisiin. Yhteistyössä kuunnellen asiakkaitamme olemme pystyneet kehittämään uusia ratkaisuja ja toimintatapoja. Tämä työ jatkuu edelleen. Joustamme ja muuntaudumme asiakkaiden ja alan tarpeiden muuttuessa. Kotimaisena toimijana meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden lisäksi matalalla kynnyksellä asiantuntevaa palvelua ja auttamaan sopivien ratkaisujen suunnittelussa. Yli 50 vuoden asiantuntemus ja tiivis yhteistyö alan toimijoiden kanssa mahdollistaa parhaan ratkaisun asiakkaillemme. 

Arvomme

Meillä on alan vankka kokemus ja emme jää voimattomaksi suurienkaan haasteiden edessä. Panostamme rohkeasti jatkuvaan tuotekehitykseen yhdessä koko henkilökunnan voimin. Rohkeus yhdistettynä asiakaslähtöiseen toimintamalliimme mahdollistaa asiakkaiden haasteisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavien tuotteiden kehityksen. Lisäksi tekemistämme ohjaa vahvasti vastuu korkealaatuisten tuotteiden valmistamisesta sekä kestävien toimintatapojen ylläpitämisestä.

Constructionworker

Asiakaslähtöisyys

Asiakaspalaute ja asiakkaiden yksilölliset tarpeet ovat tuotekehityksemme sekä palvelumme keskiössä. Joustamme ja sopeudumme asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukana, jotta voimme tarjota heille parhaita tuotteita ja parasta mahdollista palvelua. Tarvittaessa valmistamme tuotteet mittatilauksena, jotta voimme vastata vaativimpiinkin asiakastarpeisiin. Toiminnan nopeus ja huolellisuus takaavat luotettavan ratkaisun asiakkaan ongelmaan.

Artboard 2-2

Rohkeus

Korkealaatuisten ja asiakaslähtöisten tuotteiden kehitys vaatii halua ja rohkeutta edistää uusia ideoita ja lähestymistapoja erilaisiin haasteisiin. Rohkeuden ansiosta meillä uskalletaan tehdä nopeita päätöksiä ja tarttua uusiin haasteisiin. Kohtaamalla haasteita opimme uutta ja löydämme parhaat ratkaisut.

Handshake

Yhteistyö

Henkilöstömme välinen sujuva yhteistyö auttaa meitä toimimaan asiakaslähtöisesti ja rohkeasti. Ylläpidämme tehokasta ja sujuvaa yhteistyötä vaalimalla avointa ja positiivista ilmapiiriä. Toimiva yhteistyö mahdollistaa kokonaisvaltaisen laadun tuottamisen asiakkaille. Yhteistyö edistää myös uusien ratkaisujen löytämisessä ja auttaa meitä saavuttamaan tavoitteitamme. Luotamme toisiimme ja jaamme avoimesti tietoa yrityksen sisällä että ulkopuolelle. 

Artboard 2

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa kestäviä toimintatapoja, joilla pystymme omalta osaltamme huolehtimaan ympäröivän ekosysteemin kantokyvystä. Kierrättäminen, materiaalitehokkuus ja energiatehokkuus ovat esimerkkejä tavoista joilla pyrimme pienentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Kestävien toimintatapojen lisäksi vaalimme yhteiskunnallista vastuuta luotettavana toimijana sekä turvallisena ja arvostavana työnantajana. Valmistamme laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, joihin asiakas voi luottaa ehdoitta.

Tutustu lisää vastuullisuuteen

Ihmiset korkealaatuisten tuotteiden takana

Peltitarvike työllistää lähes 50 henkilöä, joista osa on ennättänyt kulkea mukanamme vuosikymmenten ajan. Ihmiset ovat toimintamme keskiössä, sillä ratkaisut teknisiin pulmiin ja muihin asiakasta askarruttaviin kysymyksiin löytyvät ainoastaan ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Ylläpidämme avointa ja positiivista työilmapiiriä toimiaksemme tiiviissä yhteistyössä. Meille on tärkeää, että yrityksen tärkein osa eli henkilöstömme voi työssään hyvin. Tästä syystä panostamme aktiivisesti työturvallisuuteen sekä tuemme henkilöstön työssä viihtymistä.

Peltitarvike hitsausrobotti