Tutustu meihin

 

Kattoturvallisuuden ja sadevedenpoiston edelläkävijä

Vuonna 1965 perustettu Peltitarvike on Suomen merkittävin kattokaivojen ja linjakuivatuskourujen valmistaja ja markkinajohtaja. Olemme edelläkävijä myös kattoturvallisuustuotteiden kehittäjänä ja valmistajana. Nämä ohutlevytuotteet rakennus-, lvi- sekä vedeneristysalan tarpeisiin ovat päätuotteitamme, joiden lisäksi tarjoamme myös metalliteollisuuden laserleikkaus- ja alihankintapalveluja.

Peltitarvike

Haluamme edistää sadevesijärjestelmien laatua ja parantaa kattoturvallisuutta

Sadevesijärjestelmien toimivuus ja suomalaiseen ilmastoon sopiva laatu ohjaavat räätälöitävien ratkaisujemme suunnittelua ja toteutusta. Kattoturvatuotteemme ovat niinikään suomalaisiin sääolosuhteisiin erinomaisesti sopivia. Tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevan suunnittelutuen.

Peltitarvike

Osaaminen

Uusia ajatuksia ja tapoja toimia

Peltitarvikkeella on alan vankka kokemus ja emme jää voimattomaksi suurienkaan haasteiden edessä. Ratkaisut teknisiin pulmiin ja muihin asiakasta askarruttaviin kysymyksiin löytyvät ammattitaitoisten myyjiemme avulla.

Olemme alan markkinajohtaja ja panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen. Kokemus yhdistettynä nuoruuteen tuo meille lisäarvoa, jonka avulla pystymme kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja, joita muilla ei ole saatavilla.

Peltitarvike osaaminen

Ihmiset

Peltitarvike työllistää vakituisesti 30 henkilöä, joista muutama on ennättänyt kulkea mukanamme koko matkan vuodesta 1965. Yrityksessä yhdistyvät nuorekkuus ja kokemus parhaalla mahdollisella tavalla.

Peltitarvike ihmiset

Menestystarinoita

Tutustu tarkemmin lukuisiin asiakastarinoihimme, joiden avulla olemme rakentaneet menestystä yhdessä.

Peltitarvike menestystarinoita

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.