Töihin Peltitarvikkeelle

Olemme vakavarainen perheyritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus metallituotteiden valmistuksesta rakennus-, lvi- ja vedeneristysalan tarpeisiin. Olemme vuosien varrella kasvanut metalliteollisuuden toimijaksi joka työllistää tällä hetkellä lähes 50 osaajaa. Osa heistä on ennättänyt kulkea mukanamme vuosikymmenten ajan. Tutustu meihin työnantajana!

Ammattitaitoinen henkilöstö toiminnan ytimessä

Me Peltitarvikkeella emme valmista vain tuotteita, toimintamme keskiössä on ratkaisukeskeinen ja palvelualtis henkilökunta. Peltitarvikelaiset koostuvat alan vahvoista osaajista, jotka auttavat asiakkaitamme rakentamaan parhaita kokonaisuuksia. Yhdessä asiantuntevan henkilöstömme ja laadukkaiden tuotteidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme kokonaisuuden, joka ei tuota pettymystä. Vaalimme avointa ja positiivista työilmapiiriä. Työmme taustalla on koko ajan läsnä keskinäinen kunnioitus ja välittäminen. 

Peltitarvike Oy henkilöstö
Peltitarvike työpaikkana

Yrityksemme tarjoaa monia mahdollisuuksia erilaisille osaajille kuten hitsaajille, tuotantotyöntekijöille, myyjille ja kattoturvatuotteiden asentajille. Tarjoamme työnantajana niin kokeneille ammattilaisille kuin nuorille tulokkaille erinomaiset olosuhteet menestyä työssään sekä kasvaa ammattilaisina. Haluamme arvojemme mukaisesti innostaa ja kannustaa jokaista työntekijää ilmaisemaan omia ideoitaan ja toiveitaan rohkeasti.

Meille on erityisen tärkeää, että henkilöstömme on turvallista työskennellä työtehtävissään ja että jokainen voi työssään hyvin. Tästä syystä panostamme työturvallisuuteen sekä henkilöstön työssä jaksamiseen ja viihtymiseen. Meillä työskennellään moderneissa, siisteissä ja turvallisissa tuotantotiloissa. Lisäksi henkilöstömme pääsee hyödyntämään monipuolisia työsuhde-etuja kuten liikkumaan hyvin varustellulla kuntosalillamme. 

Peltitarvikkeella pääset hyödyntämään monipuolisia työsuhde-etujamme

   Oma kuntosali

   Liikunta- ja kulttuurietu

   Työsuhdepolkupyöräetu

   Henkilöstön palkkiorahasto

   Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

   Laaja työterveys

 

Olemme aina kiinnostuneita rautaisista osaajista. Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihimme tai kerro meille itsestäsi avoimella hakemuksella. 

Tee kierros toimitiloissamme