Peltitarvike

Sihtirakenteet käännetyille katoille 

Lämmöneristettyjen pihakansien ja terassien rakenteena käytetään lähes yksinomaan käännettyä ratkaisua. Vedeneristys on lämmöneristyksen alapuolella suojassa mekaaniselta rasitukselta, lumelta sekä jäältä.

Paikalla valettu betonilaatta tai elementeistä tehty laattarakenne on yleensä käännetyn rakenteen alustana. Tarvittavat kallistukset tehdään betonilla valaen ennen vedeneristystä. Vedeneristyksen alla olevan betonipinnan tulee vastata vähintään puuhierrettyä pintaa, mutta suositus on teräshierretty pinta, josta tartuntaa heikentävä sementtiliimakerros on poistettu.

Pintarakenteet ja pihakaivojen sijainti suunnitellaan siten, että pääosa pinnan päälle tulevasta vedestä johdetaan suoraan sadevesijärjestelmään.

 

Sihtirakenteet, terassit & kävelytasot

 Sihtirakenteet terasseille, parvekkeille ja kävelytasoille

Lisätiedot ja tuotekortti

Sihtirakenteet kävelytasoille
Sihtirakenteet liikennöidyille tasoille

Liikennöidyt tasot

 Sihtirakenteet liikennöidyille tasoille

Lisätiedot ja tuotekortti

Muut rakenteet

Sihtikaivot muille rakenteille

Lisätietoja ja tuotekortti

Sihtikaivo
Kaivojen lisävarusteet

Kaivojen lisävarusteet

Kattokaivojen lisävarusteet

Lisätietoja ja tuotekortti

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää