PITOTM Greenline turvavaijerijärjestelmä

Yhdistämällä PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä markkinoiden jämerimpiin kiinnityspisteisiin saadaan aikaiseksi olosuhteet, joissa ammattilaiset voivat tehdä töitä säällä kuin säällä. PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä tarjoaa monipuolisia ratkaisuja putoamissuojaukseen sekä loiville että jyrkille katoille.
PITOTM Greenline -turvavaijeri asennetaan katolle PITOTM -kattopollareiden tai kiinnityspisteiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava putoamissuojaus. Peltitarvikkeen markkinoiden laajimmasta kattopollareiden valikoimasta löytyy sopivat kiinnityspisteet eri kattorakenteille. PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä soveltuu myös muuhun korkealla tapahtuvaan työskentelyyn, sillä se voidaan asentaa seinään tai muuhun kantavaan rakenteeseen.
Yhtä PITO™ Greenline turvavaijerilinjaa voi käyttää jopa neljä henkilöä samanaikaisesti.

PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä lisää katolla liikkujan turvallisuutta

PITOTM Greenline on CE-merkitty ja testattu EN-795 ja CEN 16415 mukaisesti, jonka lisäksi sille on myönnetty Patentti- ja Rekisterihallituksen hyödyllisyysmalli (nro 10218).

Kulkeminen on helppoa koko turvavaijerin pituudella, sillä vaijerista ei tarvitse irrottautua kiinnityspisteiden kohdalla.

Helppo kulkeminen nopeuttaa katon huolto- ja korjaustöitä.

Turvavaijerijärjestelmä sopii myös jälkiasennuksena kohteisiin, joissa on ennestään PITOTM -kattopollarit.

Pitkä jänneväli, suositus 10 - 12 metriä.

Peltitarvike PITO Greenline turvavaijeri

Kuinka luodaan turvalliset työolosuhteet katolle?

Peltitarvikkeen kattoturvaoppaasta löydät parhaat vinkit putoamissuojauksen suunnitteluun sekä toteutukseen kattopollareiden ja turvavaijerin avulla. 

kattoturvaopas mockup

Tutustu Peltitarvikkeen kattoturvatuotteisiin

GLO Hotel Sellon katon turvavaijerijärjestelmä

Turun palloiluhallin katon turvavaijerijärjestelmä

Sirkuskeskuksen kattopollarit