Kattokaivot - loivat katot

 

Peltitarvikkeen kattokaivot loivalle katolle

Kaikki loivalle katolle tuleva vesi ohjataan katon kallistusten avulla kattokaivoihin ja niistä edelleen sadevesijärjestelmään ja viemäriin. Haponkestävästä teräksestä valmistetut kattokaivot ovat todella kestäviä käytössä.

Kattokaivoihin ja niiden poistoputkiin kannattaa asentaa lehtisihdit ja tarpeen mukaan myös rengassiivilät tukkeutumisen estämiseksi. 

Autamme valitsemaan sopivimman kattokaivomallin vaativiinkin kohteisiin.

Malli A

 

Vaativiin rakennuskohteisiin sopiva allasmallinen kattokaivo kiinnitettävällä lankasihdillä. Materiaalina haponkestävä teräs tai kupari. Putken pituus ja halkaisija toteutetaan tilauksen mukaan.

Kattokaivo-malli-a

Malli A2

Vaativiin rakennuskohteisiin sopiva kaltevareunainen kattokaivo. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

 

Malli_A2-kaivo

Malli B

Umpivirtausjärjestelmään sopiva kattokaivo, jossa on kaltevareunainen kokooma-allas. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Malli B

Malli C

Vaativuudeltaan normaaleihin rakennuskohteisiin sopiva kattokaivo. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

kattokaivo_malli_c

Malli YKK

Yksikerroskatteelle sopiva kattokaivo, jossa on lukittava, lieriömäinen roskasihti. Materiaalina hst. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Malli YKK

HSKS® höyrynsulkukaivo

Höyrynsulkukaivo on katon höyrynsulkuun asennettava kaivo. Varsinainen kattokaivo liitetään höyrynsulkukaivoon vedeneristystyön yhteydessä.

Malli_HSKS_höyrysulkukaivo

Saneerauskaivot

Saneerauskaivoja käytetään kun vesikaton saneerauksen yhteydessä vanhat kattokaivot halutaan jättää paikoilleen. Saneerauskaivo asennetaan vanhan kaivon sisään.

Saneerauskaivot

Tutustu tuoteryhmiimme

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

LINJAKUIVATUS

Kestävät Peltitarvikkeen Dryline -linjakuivatuskourut soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen ja integroituvat mallikohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.