PITOTM Greenline turvavaijerijärjestelmä

Yhdistämällä PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä markkinoiden jämerimpiin kiinnityspisteisiin saadaan aikaiseksi olosuhteet, joissa ammattilaiset voivat tehdä töitä säällä kuin säällä. PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä tarjoaa monipuolisia ratkaisuja putoamissuojaukseen sekä loiville että jyrkille katoille.
PITOTM Greenline -turvavaijeri asennetaan katolle PITOTM -kattopollareiden tai kiinnityspisteiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava putoamissuojaus. Peltitarvikkeen markkinoiden laajimmasta kattopollareiden valikoimasta löytyy sopivat kiinnityspisteet eri kattorakenteille. PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä soveltuu myös muuhun korkealla tapahtuvaan työskentelyyn, sillä se voidaan asentaa seinään tai muuhun kantavaan rakenteeseen.
Yhtä PITO™ Greenline turvavaijerilinjaa voi käyttää jopa neljä henkilöä samanaikaisesti.

PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä lisää katolla liikkujan turvallisuutta

PITOTM Greenline on CE-merkitty ja testattu EN-795 ja CEN 16415 mukaisesti, jonka lisäksi sille on myönnetty Patentti- ja Rekisterihallituksen hyödyllisyysmalli (nro 10218).

Kulkeminen on helppoa koko turvavaijerin pituudella, sillä vaijerista ei tarvitse irrottautua kiinnityspisteiden kohdalla.

Helppo kulkeminen nopeuttaa katon huolto- ja korjaustöitä.

Turvavaijerijärjestelmä sopii myös jälkiasennuksena kohteisiin, joissa on ennestään PITOTM -kattopollarit.

Pitkä jänneväli, suositus 10 - 12 metriä.

Peltitarvike PITO Greenline turvavaijeri

Kuinka luodaan turvalliset työolosuhteet katolle?

Peltitarvikkeen uudistetusta kattoturvaoppaasta löydät parhaat vinkit putoamissuojauksen suunnitteluun sekä toteutukseen kattopollareiden ja turvavaijerin avulla. 

Peltitarvike kattoturvaopas mockup ilman varjoa kopio-1

Tutustu Peltitarvikkeen kattoturvatuotteisiin

Kauppakeskus Kivis katon turvavaijerijärjestelmä

GLO Hotel Sellon katon turvavaijerijärjestelmä

Turun palloiluhallin katon turvavaijerijärjestelmä