Kattokaivot käännetylle katolle

 

Peltitarvikkeen kattokaivot käännetylle katolle

Kattokaivoina käännetyissä rakenteissa käytetään aina tarkoitukseen suunniteltuja erikoiskaivoja. Kaivon tulee olla niin sanottu kaksoiskaivo, jossa pääosa vedestä johdetaan kaivoon pintasihdin tai ritilän läpi.

Kaivon laippa liitetään lämmöneristeen alapuolella olevaan vedeneristykseen. Rakenteesta vesi pääsee kaivoon korotusosan alaosassa olevien reikien kautta.

Malli KK

Käännetyn katon kaivoa käytetään käännetyssä rakenteessa erityyppisten sihtirakenteiden kanssa. KK-kaivo sihtirakenteen kanssa muodostaa ns. kaksoiskaivon, jossa vedenpoisto tapahtuu sekä sihtirakenteen pinnalta että sihtirakenteen korokerenkaan reikien kautta.

Malli_KK

Malli PK

Käytetään parvekkeilla ja terasseilla PK-sihtirakenteen kanssa.

Malli PK

Sihtirakenteet käännetyille katoille

Lämmöneristettyjen pihakansien ja terassien rakenteena käytetään lähes yksinomaan käännettyä ratkaisua. Vedeneristys on lämmöneristyksen alapuolella suojassa mekaaniselta rasitukselta, lumelta sekä jäältä.

Paikalla valettu betonilaatta tai elementeistä tehty laattarakenne on yleensä käännetyn rakenteen alustana. Tarvittavat kallistukset tehdään betonilla valaen ennen vedeneristystä. Vedeneristyksen alla olevan betonipinnan tulee vastata vähintään puuhierrettyä pintaa, mutta suositus on teräshierretty pinta, josta tartuntaa heikentävä sementtiliimakerros on poistettu.

Pintarakenteet ja pihakaivojen sijainti suunnitellaan siten, että pääosa pinnan päälle tulevasta vedestä johdetaan suoraan sadevesijärjestelmään.

Sihtirakenteet käännetyille katoille

Kaivojen lisävarusteet

Bitumilaippa, Kondenssieristys, Lämmitysvastus, Lisä- ja Varaosasihdit.

Kaivojen lisävarusteet

Tutustu tuoteryhmiimme

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

LINJAKUIVATUS

Kestävät Peltitarvikkeen Dryline -linjakuivatuskourut soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen ja integroituvat mallikohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.