Kattopollarit kaikille kattotyypeille

 

Pito-kattopollarit 

Pito TM kattopollarit ovat kaikille kattotyypeille soveltuvia kiinnityslaitteita. Pollareihin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita voidaan tarvita rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pollarit soveltuvat myös jalustaksi katolla sijaitseville laitteille  kuten konehuoneille, lipputangoille ja kävelysilloille. Pollarin ylälenkki korvataan siinä tapauksessa sopivalla päätylevyllä.

Pito™ kattopollari

Pito-kattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollarit on varustettu merkkikilvellä, josta ilmenee standardin lisäksi valmistaja, sallittu maksimikuormitus ja valmistuserän numero.

Pito-kattopollarit ovat kuumasinkittyjä ja sisäpuolelta kondenssieristettyjä. Pollarit voidaan toimittaa myös maalattuina.

 Pito-kattopollareille Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus (Nro 9223-01) 

Pito-kattopollarit

PitoTM valupollari

Pito-valupollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Valupollareilla Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus.

Pito-valupollari

PitoTM puukattopollari

Pito-puukattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset.  Tutustu Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistukseen 

PITO_puukattopollari

PitoTM peltikattopollari

Pito-peltikattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollareilla on Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus.

PITO_peltikattopollari

PitoTM Variant Uni -kattopollari

Pito Variant Uni -kattopollarit kiinnitetään ruuveilla puukatto-kattoelementin vaneriin tai OSB-levyyn.

Variant Uni on  testattu EN-795:2012 ja CEN 16415 mukaan.

Pito Variant Uni -kattopollari

Pito™ Variant K -kattopollari

Kattopollari kantavaan poimulevyyn tai betoniin.

CE-merkitty ja testattu EN-795:2012 ja CEN 16415 mukaan.

Pito Variant K + Profiilipelti_final

Pito™ Stonekit vastapainopollari

Stonekit-vastapainopollari asennetaan valmiin vesikaton päälle, joten kattorakenteita tarvitse avata. Ratkaisu on osa Pito-kattovaijerijärjestelmää, ja se sopii tasakatoille, joiden kaltevuus on enintään 5 °. Stonekit on  testattu EN-795:2012 ja CEN 16415 mukaan.

Pito Stonekit

Pito™ Loop kiinnityspiste seinään

Pito Loop on julkisivuun kiinnitettävä kiinnityspiste henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen. Sopii yksittäiseksi kiinnityspisteeksi enintään neljälle samanaikaiselle käyttäjälle. Testattu standardien EN-795 / CEN 16415 mukaisesti.

Pito Loop

PitoTM laitejalusta

Vankka ja turvallinen jalusta, jonka avulla kiinnität katolle erilaisia laitteita ja varusteita

PITO_laitejalusta
Ota yhteyttä

Tutustu tuoteryhmiimme

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

LINJAKUIVATUS

Kestävät Peltitarvikkeen Dryline -linjakuivatuskourut soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen ja integroituvat mallikohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.