Peltitarvike kattopollarit kaikille kattotyypeille

Kattopollarit kaikille kattotyypeille

PitoTM kattopollarit ovat kaikille kattotyypeille soveltuvia kiinnityslaitteita. Pollareihin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita voidaan tarvita rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pollarit soveltuvat myös jalustaksi katolla sijaitseville laitteille  kuten konehuoneille, lipputangoille ja kävelysilloille. Pollarin ylälenkki korvataan siinä tapauksessa sopivalla päätylevyllä.

 

Pito™ kattopollari

Pito-kattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollarit on varustettu merkkikilvellä, josta ilmenee standardin lisäksi valmistaja, sallittu maksimikuormitus ja valmistuserän numero.

Pito-kattopollarit ovat kuumasinkittyjä ja sisäpuolelta kondenssieristettyjä. Pollarit voidaan toimittaa myös maalattuina.

 Pito-kattopollareille Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus (Nro 9223-01) 

Lisätiedot 

Pito kattopollari - Peltitarvike
Pito valupollari - Peltitarvike

PitoTM valupollari

Pito-valupollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Valupollareilla Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus.

Lisätiedot

PitoTM puukattopollari

Pito-puukattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset.  Tutustu Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistukseen 

Lisätiedot

Pito puukattopollari - Peltitarvike
Pito peltikattopollari - Peltitarvike

PitoTM peltikattopollari

Pito-peltikattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollareilla on Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus.

 

Lisätiedot

PitoTM Variant Uni -kattopollari

Pito Variant Uni -kattopollarit kiinnitetään ruuveilla puukattokattoelementin vaneriin tai OSB-levyyn.

Variant Uni on  testattu EN-795:2012 ja CEN 16415 mukaan.

Lisätiedot

Pito Variant Uni -kattopollari - Peltitarvike
Pito Stonekit vastapainopollari - valmiille vesikatolle

Pito™ Stonekit vastapainopollari

Stonekit-vastapainopollari asennetaan valmiin vesikaton päälle, joten kattorakenteita tarvitse avata. Ratkaisu on osa Pito-kattovaijerijärjestelmää, ja se sopii tasakatoille, joiden kaltevuus on enintään 5 °. Stonekit on  testattu EN-795:2012 ja CEN 16415 mukaan.


 

Lisätiedot

Pito™ Loop kiinnityspiste seinään

Pito Loop on julkisivuun kiinnitettävä kiinnityspiste henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen. Sopii yksittäiseksi kiinnityspisteeksi enintään neljälle samanaikaiselle käyttäjälle. Testattu standardien EN-795 / CEN 16415 mukaisesti.

 

Lisätiedot

 

Pito Loop turvalaitteiden kiinnityspiste seinään
 
 
 
 

PitoTM laitejalusta

 

Lisätiedot

Pito laitejalusta - Peltitarvike

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää