Pito™ kattopollari

Pito-kattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollarit on varustettu merkkikilvellä, josta ilmenee standardin lisäksi valmistaja, sallittu maksimikuormitus ja valmistuserän numero.

Pito-kattopollarit ovat kuumasinkittyjä ja sisäpuolelta kondenssieristettyjä. Pollarit voidaan toimittaa myös maalattuina.

 Pito-kattopollareille Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus (Nro 9223-01) 

 

Lisätiedot

Pito kattopollari
Pito valupollari

PitoTM valupollari

Pito-valupollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Valupollareilla Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus.

Lisätiedot

PitoTM puukattopollari

Pito-puukattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset.  Tutustu Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistukseen 

Lisätiedot

Pito puukattopollari
Pito peltikattopollari

PitoTM peltikattopollari

Pito-peltikattopollari on turvallinen kiinnityslaite turvaköysille, riipputelineille ja muille apuvälineille, joita tarvitaan huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-pollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollareilla on Kiwa Inspecta Sertifioinnin varmennustodistus.

 

Lisätiedot

PitoTM Variant Uni -kattopollari

Pito Variant Uni -kattopollarit kiinnitetään ruuveilla puukattokattoelementin vaneriin tai OSB-levyyn.

Kattopollarit on CE-merkitty ja testattu EN-795:2012 ja CEN 16415 mukaan.

Lisätiedot

Pito Variant Uni kattopollari
Stonekit vastapainopollari

Stonekit vastapainopollari

Stonekit-vastapainopollari asennetaan valmiin vesikaton päälle, joten kattorakenteita tarvitse avata. Ratkaisu on osa Pito-kattovaijerijärjestelmää, ja se sopii tasakatoille, joiden kaltevuus on enintään 5 °.
 

Lisätiedot

PitoTM laitejalusta

 

Lisätiedot

Pito laitejalusta

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVEDEN POISTO

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA-TUOTTEET

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

KONEET JA TARVIKKEET

Käytä kunnon työkaluja vedeneristys- ja katonkunnostustöissä: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut Peltitarvikkeelta.

Lue lisää