Avoimet työpaikat

Tekninen myyjä 

Peltitarvike Oy on Suomen merkittävin haponkestävästä teräksestä valmistettujen kattokaivojen, linjakuivatuskourujen sekä putoamissuojaustuotteiden valmistaja ja markkinajohtaja yli 50 vuoden kokemuksella. Haluamme tuotteillamme edistää sadevesijärjestelmien laatua sekä toimia kattoturvallisuuden edistäjänä. Valmistamme metallituotteita myös sopimuksesta, palveluihimme kuuluu muun muassa metallin laserleikkaus. Tällä hetkellä työllistämme lähes 50 henkilöä ja porukkamme kasvaa jatkuvasti alan osaajista.

Nyt haemme myyntitiimin vahvistukseksi teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Meillä teknisen myyjän työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työssäsi pääset ylläpitämään suhteita avainasiakkaisiimme vastaamalla myyntiprosessin jokaisesta vaiheesta sisältäen asiakaskontaktoinnin, konsultoinnin, tarjousten laskennan ja tilausten tekemisen. Asiakkaidemme lisäksi teet tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, tarjoamalla konsultoivaa suunnittelu- ja tuotetukea. Työnkuva on monipuolinen, mutta yksin töitä meillä ei tarvitse tehdä. Tulet tekemään töitä tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimin sekä tuotannon ja logistiikan kanssa, josta saat tukea omaan työhösi. Myyntitiimissämme arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja sekä halua tarttua vaihteleviin työtehtäviin.

Myyntityömme keskiössä on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen palvelu. Toivomme, että sinulta löytyy myös näitä ominaisuuksia, sillä teknisenä myyjänä työsi tulee olemaan vahvasti konsultoivaa myyntityötä ja asiakaspalvelua. Jotta pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeen sekä tarjoamaan asiakkaan kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun, arvostamme teknistä osaamista ja rakentamisen, erityisesti vedeneristyksen ja kattorakentamisen, tuntemusta. Perehdytämme sinut perusteellisesti työhön, joten kaikista tärkeimmät edellytykset työssä onnistumiseen ovat reipas asenne sekä halu oppia uutta. 

Mitä arvostamme?

Ymmärrystä rakentamisesta, etenkin vedeneristyksestä ja kattotuotteista

Kokemusta konsultoivasta asiakaspalvelutyöstä

Kokemusta suunnittelutyöstä, rakenne- tai LV-suunnittelu

Kiinnostusta teknisiin tuotteisiin ja kolmiulotteista hahmotuskykyä

Asiakaslähtöistä, joustavaa ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi


Mitä tarjoamme?

Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Työn markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden parissa.

Modernit ja siistit puitteet työskentelyyn sekä satunnaisen etätyömahdollisuuden.

Työn säännöllisellä työajalla ja kiinteällä kuukausipalkalla vakavaraisessa yrityksessä.

Kannustavan tiimin tuen, josta löytyy monipuolista osaamista.

Meillä Peltitarvikkeella työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Pääset myös hyödyntämään työsuhde-etujamme.

Oma kuntosali

Liikunta- ja kulttuurietu

Työsuhdepolkupyörä

Henkilöstön palkkiorahasto

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Laaja työterveys

 

Lisätietoja työpaikasta voi tiedustella myyntipäälliköltämme 12.2. ja 21.2. klo 15-16 välillä  - Pauli Haapakoski, +358 10 2741 954

Mikäli työ Peltitarvikkeella herätti mielenkiintosi, toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ansioluetteloineen 27.2.2024 mennessä osoitteeseen hakemukset@peltitarvike.fi ja merkitse sähköpostin otsikkokenttään ”Työhakemus tekninen myyjä”. Käsittelemme hakemuksia saman tien ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.