Oppaat

Kattoturvaopas

Kuinka luodaan turvalliset työolosuhteet katolle? Minkälaisia suojausjärjestelmiä kannattaa käyttää? Miten suojausjärjestelmät asennetaan katoille? Peltitarvikkeen kattoturvaopas tarjoaa apua putoamissuojausratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kattopollareiden ja turvavaijerijärjestelmien avulla. 

Opas on suunnattu arkkitehdeille, suunnittelijoille ja muille rakennusalan ammattilaisille, mutta siitä on hyötyä myös isännöitsijöille, kiinteistön omistajille ja laitteiden käyttäjille.

Kattoturvaoppaamme uudistettu versio on ladattavissa!

Peltitarvike kattoturvaopas mockup ilman varjoa kopio-1

Linjakuivatusopas

Kokosimme pihojen sadevedenpoiston suunnittelun tueksi LVI-suunnittelijan oppaan. Peltitarvikkeen linjakuivatusopas sisältää hyödyllistä tietoa vaativiinkin kohteisiin räätälöitävien linjakuivatuskouru- ja pihakaivoratkaisujen suunnittelijalle. Löydä oppaasta parhaat vinkit pihojen, kulkuväylien ja pysäköintitilojen sadevedenpoiston suunnitteluun. 

Opas

Isännöitsijän kattoturvaopas

Vastuu katon turvallisuudesta on kiinteistön omistajalla ja sitä kautta useimmiten isännöitsijällä. Lataamalla oppaan saat kattoturvaan liittyvää hyödyllistä tietoa erityisesti isännöitsijän näkökulmasta.

Tunne lakien ja säädösten mukaiset vähimmäisvaatimukset kattoturvalle sekä erilaisille kohteille sopivat turvallisuusvinkit.

Kattoturvaopas isännöitsijälle