Pito-kulkusilta

Pito-kulkusilta on suunniteltu käyttäjälle turvalliseksi ja turvavälineiden käyttö on tehty erittäin helpoksi. Vaakavaijeriin liitettävää putoamissuojainta voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Se on nopea kiinnittää ja kulkunopeus suojaimen kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

Kaikille katoille

Kulkusilta räätälöidään ja mitoitetaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti. Se asennetaan kantavaan rakenteeseen, joka tekee siitä vakaan ja tukevan. Betoni-, teräs- ja puurakenteille on kehitetty omat asennusratkaisunsa. Katon muoto ja kaltevuudet huomioidaan tapauskohtaisesti. Paras ja toimivin kokonaisuus varmistetaan valitsemalla oikeat elementtien pituudet, ritilätasot ja turvavarusteet.

Pito-kulkusilta-300px_2015.jpg

Ominaisuudet:

  • Turvallinen
  • Huoltovapaa
  • Sopii kaikille kattotyypeille
  • Materiaali kuumasinkittyä terästä
  • Valmistetaan tilauksen mukaan

Lataa Pito-kulkusillat -esite!

Vuoden 2015 Pito-kulkusillat esite. Lataa pdf ja tutustu!

Lataa esite!

Pyydä lisätietoja tai keskustele asiantuntijamme kanssa!  

Ota yhteyttä

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVEDEN POISTO

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA-TUOTTEET

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

KONEET JA TARVIKKEET

Käytä kunnon työkaluja vedeneristys- ja katonkunnostustöissä: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut Peltitarvikkeelta.

Lue lisää