Pito-kulkusilta

Pito-kulkusilta on suunniteltu käyttäjälle turvalliseksi ja turvavälineiden käyttö on tehty erittäin helpoksi. Vaakavaijeriin liitettävää putoamissuojainta voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Se on nopea kiinnittää ja kulkunopeus suojaimen kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

Kulkusilta kaikille katoille

Kulkusilta räätälöidään ja mitoitetaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti. Se asennetaan kantavaan rakenteeseen, joka tekee siitä vakaan ja tukevan. Betoni-, teräs- ja puurakenteille on kehitetty omat asennusratkaisunsa. Katon muoto ja kaltevuudet huomioidaan tapauskohtaisesti. Paras ja toimivin kokonaisuus varmistetaan valitsemalla oikeat elementtien pituudet, ritilätasot ja turvavarusteet.

×
Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Ominaisuudet:

  • Turvallinen
  • Huoltovapaa
  • Sopii kaikille kattotyypeille
  • Materiaali kuumasinkittyä terästä
  • Valmistetaan tilauksen mukaan

Peltitarvike-avainlippu-sloganilla-150px


Jämerät ja kustannustehokkaat kulkusillat 

Peltitarvikkeen Pito-kulkusiltaratkaisut ovat markkinoiden jämerimmät. Ne suunnitellaan kestämään Suomen vaihtelevat ja epävakaat olosuhteet vuodesta toiseen. Järkevät yksityiskohdat takaavat koko ketjun sujuvuuden – suunnittelusta asennukseen ja loppukäyttöön.

Tuotteiden asennuksesta vastaavat arvostavat viimeisteltyjä osia ja helppoa asennettavuutta; loppukäyttäjä voi puolestaan keskittyä täysin työhönsä. Kiinteistön omistaja hyötyy katon helposta ylläpidosta ja laitteiden huollettavuudesta.

Tukevan rakenteen ansiosta Pito-kulkusilta on kestävä ja huoltovapaa. Kuumasinkitys antaa sillalle pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan. Huolto- ja korjauskustannuksissa saavutetaan säästöjä, kun kohteisiin pääsy on helppoa. Myös tarkistuskierrokset tulee tehtyä silloin huolellisemmin ja se takaa katolle ja huollettaville laitteille pidemmän käyttöiän.

 

 

Pyydä lisätietoja tai keskustele asiantuntijamme kanssa!  

Ota yhteyttä

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää