PITO kulkusilta logo_WHITE

 

PITOTM -kulkusilta on kattojen ja rakennusten turvallinen kulkutie. Kulkemisen helppous mahdollistaa huolto- ja korjaustöiden suorittamisen turvallisesti kaikissa olosuhteissa.  PITOTM -kulkusiltaan on mahdollista asentaa PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä. Vaakavajeriin liitettäviä turvavaljaita voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Se on nopea kiinnittää ja kulkunopeus valjaiden kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

PITOTM -kulkusilta räätälöidään ja mitoitetaan aina kohdekohtaisesti huomioiden katon muoto ja kaltevuus. Kohdekohtaisella mitoituksella varmistetaan paras ja toimivin putoamissuojauksen kokonaisuus. Eri kattorakenteille sopiva kulkusilta asennetaan kantavaan rakenteeseen, joka tekee siitä vakaan ja tukevan. Betoni-, teräs- ja puurakenteille on omat asennusratkaisunsa.

PITOTM -kulkusilta on CE-merkitty ja testattu EN-516 standardin mukaisesti.

Peltitarvike PITO kulkusilta

Jämerät ja kustannustehokkaat PITOTM -kulkusillat

Peltitarvikkeen PITOTM -kulkusiltaratkaisut ovat markkinoiden jämerimmät. Ne on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa olosuhteissa vuodesta toiseen. Kohteen yksityiskohdat pystytään huomioimaan jo suunnitteluvaiheessa jolloin asennus ja loppukäyttö ovat mahdollisimman sujuvaa. PITOTM -kulkusillan asennuksesta vastaavat arvostavat viimeisteltyjä osia ja helppoa asennettavuutta. Loppukäyttäjä voi puolestaan keskittyä täysin työhönsä. Kiinteistön omistaja hyötyy katon helposta ylläpidosta ja laitteiden huollettavuudesta. 

Tukevan rakenteen ansiosta PITOTM -kulkusilta on kestävä ja huoltovapaa. Kuumasinkitys antaa kulkusillalle pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan. Huolto- ja korjauskustannuksissa saavutetaan säästöjä, kun kohteisiin pääsy on helppoa. Myös määräaikaistarkastukset tulee silloin tehtyä huolellisemmin ja se takaa katolle ja huollettaville laitteille pidemmän käyttöiän.

Tutustu muihin PITOTM -kattoturvatuotteisiin

PITOTM -kattopollarit

Eri kattorakenteille soveltuviin PITO™ -kattopollareihin ja kiinnityspisteisiin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvavaljaat, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita tarvitaan rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Peltitarvike PITO kattopollari

PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä

PITO™ Greenline -turvavaijerijärjestelmä koostuu PITO™ -kattopollareista ja Greenline -turvavaijerista. Turvavaijerijärjestelmä mahdollistaa koko katon kattavan putoamissuojauksen. Yhtä PITO™ Greenline turvavaijerilinjaa voi käyttää jopa neljä henkilöä samanaikaisesti.

Peltitarvike PITO Greenline turvavaijeri