Sadevesijärjestelmät

Kattojen ja pihojen toimivaan sadevedenpoistoon

Sadevesien ja hulevesien keruu katoilta ja pihoilta on yhä tärkeämpää hoitaa tehokkaasti ja luotettavasti. Ilmastonmuutoksen vuoksi sade- ja sulamisveden määrän odotetaan kasvavan samaan aikaan kun rakennusten ja erilaisten piha-alueiden turvallisuus- ja mukavuusvaatimukset kasvavat. Hyvin suunniteltu ja toteutettu sadevesijärjestelmä ehkäisee tulvimisesta johtuvat, usein mittavat vahingot.

Rakennna kattojen ja pihojen sadevesijärjestelmät Peltitarvikkeen kestävien, haponkestävästä teräksestä valmistettujen kattokaivojen, linjakuivatuskourujen ja pihakaivojen avulla. Toisiinsa yhteensopivilla sadevedenpoistotuotteillamme muodostat toimivan sadevesijärjestelmän joka on suunniteltu toimimaan suomalaisissa olosuhteissa. Avullamme rakennat parhaan sadevesijärjestelmän erilaisille kattorakenteille sekä A15-C250-kuormitusluokan pihoille, kaduille ja pysäköintialueille. Autamme vaativienkin kohteiden sadevesijärjestelmien suunnittelussa ja tarvittaessa räätälöimme kohteeseen kuin kohteeseen sopivat ja helposti asennettavat ratkaisut!

Lataa sadevedenpoistotuotteiden RT-kortti

Kattokaivot loiville ja käännetyille katoille

Peltitarvikkeen kattokaivojen laajasta valikoimasta löydät sopivat kaivot sekä loiville että käännetyille katoille. Haponkestävästä teräksestä valmistetut kattokaivot on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Mikäli et löydä valikoimastamme sopivan kokoista kattokaivoa, valmistamme kaivot mittatilauksena sopimaan kohteeseen.

Peltitarvike kattokaivo A

Linjakuivatuskourut piha-alueille ja pysäköintitiloihin

Peltitarvikkeen kestävät ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistetut DryLine® linjakuivatuskourut soveltuvat pysäköintilaitosten, pihakansien, terassien ja käännettyjen rakenteiden pintavedenpoistoon. Kourut valmistetaan mittatarkasti kohteen erityispiirteet huomioiden. Kohteeseen räätälöidyt määrämittaiset kourut helpottavat ja nopeuttavat asennusta. DryLine® linjakuivatuskourut integroituvat myös erinomaisesti muihin Peltitarvikkeen sadevedenpoistotuotteisiin.

Peltitarvike Dryline Flex linjakuivatuskouru

Pihakaivot ja betonikansien sadevesikaivot

Valikoimastamme löydät haponkestävästä teräksestä valmistetut hiekanerotuskaivot sekä sadevesikaivot betonikansille, pihoille ja pysäköintihalleihin. Kaivot mitoitetaan kohdekohtaisesti.

Peltitarvike sadevesikaivo

Tutustu Peltitarvikkeen toteuttamiin sadevesijärjestelmiin

Ravintola Palacen terassin sadevesijärjestelmä

Sailors Home sisäpihan sadevesijärjestelmä

Eduskuntatalon kattokaivot