Pito-tuotteet:

  • Pito-kattopollarit
  • Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä
  • Pito-kulkusilta
  • Pito-laitejalusta

 

Kulkusiltojen ylivoimaa

Peltitarvikkeen Pito-kulkusiltaratkaisut ovat markkinoiden jämerimmät. Ne suunnitellaan kestämään Suomen vaihtelevat ja epävakaat olosuhteet vuodesta toiseen.

Pito-kulkusiltaratkaisut ovat kattojen ja rakennusten nykyaikainen kulkutie. Kulkemisen helppous ja turvallisuus mahdollistavat huolto- ja korjaustöiden suorittamisen luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Pito-kulkusiltaratkaisut tarjoavat käyttäjälle miellyttävän työympäristön.

Käyttäjäystävällinen

Pito-kulkusilta on oikea valinta, kun halutaan toteuttaa laadukas ja turvallinen ratkaisu. Järkevät yksityiskohdat takaavat koko ketjun sujuvuuden - suunnittelusta asennukseen ja loppukäyttöön.

Tuotteiden asennuksesta vastaavat arvostavat viimeisteltyjä osia ja helppoa asennettavuutta, loppukäyttäjä voi puolestaan keskittyä täysin työhönsä. Kiinteistön omistaja taas hyötyy katon helposta ylläpidosta ja laitteiden huollettavuudesta.

Kustannustehokas

Tukevan rakenteen ansiosta Pito-kulkusilta on kestävä ja huoltovapaa. Kuumasinkitys antaa sillalle  pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan. Huolto- ja korjauskustannuksissa saavutetaan säästöjä, kun kohteisiin pääsy on helppoa. Myös tarkistuskierrokset tulee tehtyä silloin huolellisemmin ja se takaa katolle ja huollettaville laitteille pidemmän käyttöiän.

Ota Yhteyttä


Pito-kattopollarit

Pito-kattopollarit ovat kaikille kattotyypeille soveltuvia kiinnityslaitteita. Pollareihin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita voidaan tarvita rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pollarit soveltuvat myös jalustaksi katolla sijaitseville laitteille  kuten konehuoneille, lipputangoille ja kävelysilloille. Pollarin ylälenkki korvataan siinä tapauksessa sopivalla päätylevyllä.

Pito-kattopollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollarit ovat varustettuja merkkikilvellä, josta ilmenee standardin lisäksi valmistaja, sallittu maksimikuormitus ja valmistuserän numero.

Pito-kattopollarit ovat kuumasinkittyjä ja sisäpuolelta kondenssieristettyjä. Pollarit voidaan toimittaa myös maalattuina.

Katso eri tuotetyypit

Pito-kulkusilta

Pito-kulkusilta on suunniteltu käyttäjälle turvalliseksi ja turvavälineiden käyttö on tehty erittäin helpoksi. Vaakavaijeriin liitettävää putoamissuojainta voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Se on nopea kiinnittää ja kulkunopeus suojaimen kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot

Pito-Greenline turvavaijerijärjestelmä

Turvavaijeri kattoturvallisuuden parantamiseksi

Mitä saadaan yhdistämällä moderni turvajärjestelmä ja markkinoiden jämerin kulkusiltaratkaisu? Sellaiset olosuhteet, joissa ammattilaiset voivat tehdä töitä – joka säällä ja kelillä.

Pito Greenline turvavaijerijärjestelmä on täysin uusi ratkaisu putoamissuojaukseen 

Se asennetaan Pito-kattopollareiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava suoja putoamista vastaan. Järjestelmä on CE -merkitty ja suunniteltu neljälle samanaikaiselle käyttäjälle.

Lisätiedot

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVEDEN POISTO

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA-TUOTTEET

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

KONEET JA TARVIKKEET

Käytä kunnon työkaluja vedeneristys- ja katonkunnostustöissä: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut Peltitarvikkeelta.

Lue lisää