Putoamissuojaus

Kattoturvatuotteet korkealla liikkumiseen ja työskentelyyn

Katoilla ja muuhun korkealla tapahtuvaan liikkumiseen ja työskentelyyn liittyy aina putoamisvaara. Turvallinen liikkuminen ja työskentely kiinteistöjen katoilla mahdollistetaan kestävillä, oikein mitoitetuilla ja asennetuilla kattoturvatuotteilla. Peltitarvikkeen pohjoisen vaativia sääolosuhteita kestämään suunniteltu PITO™ -kattoturvatuotteiden valikoima on markkinoiden kattavin. PITO™-kulkusillat, -pollarit ja -laitejalusta helpottavat ja nopeuttavat eri kattorakenteilla tapahtuvia huolto- ja korjaustöitä.

Turvallinen liikkuminen ja työskentely korkealla alkaa ennen kaikkea suunnittelusta. Putoamissuojauksen suunnittelutyö helpottuu, kun tukena on asiantunteva laitevalmistaja. Autamme suunnittelemaan kohteeseen parhaiten sopivan putoamissuojausratkaisun.

Kattoturvatuotteiden valinta ja mitoitus kohteeseen

Peltitarvikkeen uudistetusta kattoturvaoppaasta löydät parhaat vinkit putoamissuojauksen suunnitteluun ja toteutukseen sekä kohteeseen sopivien kattoturvatuotteiden valintaan. 

Peltitarvike kattoturvaopas mockup ilman varjoa kopio-1

PITO™ -kattopollarit

Eri kattorakenteille soveltuviin PITO™ -kattopollareihin ja kiinnityspisteisiin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvavaljaat, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita tarvitaan rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä. PITO™ -kattopollarit ja kiinnityspisteet sopivat henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen yksittäisinä kiinnityspisteinä turvavaljaiden kiinnitykseen sekä osaksi turvavaijerijärjestelmää.

PITO™ -kattopollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Lisäksi PITO™ -kattopollareilla on Kiwa Inspecta Sertifioinnin myöntämä varmennustodistus.

Peltitarvike PITO kattopollari

PITO Greenline -turvavaijerijärjestelmä

PITO™ Greenline -turvavaijerijärjestelmä koostuu PITO™ -kattopollareista ja Greenline -turvavaijerista. Turvavaijerijärjestelmä mahdollistaa koko katon kattavan putoamissuojauksen. Yhtä PITO™ Greenline turvavaijerilinjaa voi käyttää jopa neljä henkilöä samanaikaisesti. Järjestelmä soveltuu myös muuhun korkealla tapahtuvaan työskentelyyn, sillä se voidaan asentaa katon lisäksi seinään tai muuhun kantavaan rakenteeseen.

Peltitarvike PITO Greenline turvavaijeri

PITO -kulkusilta

PITO™ -kulkusilta mahdollistaa turvallisen ja helpon liikkumisen rakennusten katoilla huolto- ja korjaustöiden aikana. Se asennetaan kantavaan rakenteeseen, joka tekee siitä vakaan ja tukevan. PITO™ kulkusilta räätälöidään ja mitoitetaan kohdekohtaisesti. Näin varmistetaan paras ja toimivin putoamissuojauksen kokonaisuus.

Peltitarvike PITO kulkusilta

Tutustu Peltitarvikkeen kattoturvatuotteisiin

Kauppakeskus Kivis katon turvavaijerijärjestelmä

GLO Hotel Sellon katon turvavaijerijärjestelmä

Turun palloiluhallin katon turvavaijerijärjestelmä