Pito kattoturvatuotteet - Peltitarvike

Pito – laadukkaat kattoturvatuotteet

Valitse Pito-kattoturvatuotteet silloin, kun kohde vaatii erityistä laatua ja kestävyyttä. Pito-kulkusillat, -pollarit ja -laitejalustat täyttävät kaikki nykyaikaisen rakentamisen vaatimukset ja ne soveltuvat kaikille kattotyypeille.

 


Pito-kattoturvatuotteet:

  • Pito-kattopollarit ja laitejalusta
  • Pito-kulkusilta
  • Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä

Lue lisää suunnittelusta

 

Pito-kattopollareille Kiwa Inspecta Sertifioinnin myöntämä varmennustodistus

varmennustodistus - Kiwa Inspectan sertifointi

 

Toimivat kattopollarit, kulkusillat ja turvavaijerijärjestelmät

Peltitarvikkeen Pito-kattoturvaratkaisut ovat markkinoiden kattavimmat. Ne suunnitellaan kestämään Suomen vaihtelevat ja epävakaat olosuhteet vuodesta toiseen.

Pito-kattopollarit ja laitejalusta sopivat kaikille kattotyypeille. Pollareihin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita voidaan tarvita rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-kulkusillat ovat rakennusten kattojen nykyaikainen kulkutie. Kulkemisen helppous ja turvallisuus mahdollistavat huolto- ja korjaustöiden suorittamisen luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Pito-kulkusiltaratkaisut tarjoavat käyttäjälle miellyttävän ja turvallisen työympäristön.

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä parantaa kattoturvallisuutta entisestään. Se asennetaan Pito-kattopollareiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava suoja putoamista vastaan. Järjestelmä on CE-merkitty ja suunniteltu neljälle samanaikaiselle käyttäjälle.

Ota Yhteyttä


Pito-kattopollarit

Pito-kattopollarit ovat kaikille kattotyypeille soveltuvia kiinnityslaitteita. Pollareihin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita voidaan tarvita rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pollarit soveltuvat myös jalustaksi katolla sijaitseville laitteille  kuten konehuoneille, lipputangoille ja kävelysilloille. Pollarin ylälenkki korvataan siinä tapauksessa sopivalla päätylevyllä.

Pito-kattopollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollarit ovat varustettuja merkkikilvellä, josta ilmenee standardin lisäksi valmistaja, sallittu maksimikuormitus ja valmistuserän numero.

Pito-kattopollareilla on Kiwa Inspecta Sertifioinnin myöntämä varmennustodistus.

Pito-kattopollarit ovat kuumasinkittyjä ja sisäpuolelta kondenssieristettyjä. Pollarit voidaan toimittaa myös maalattuina.

Katso eri tuotetyypit

Pito-kattopollarin kiinnitys - Peltitarvike
Pito-kulkusilta

Pito-kulkusilta

Pito-kulkusilta on suunniteltu käyttäjälle turvalliseksi ja turvavälineiden käyttö on tehty erittäin helpoksi. Vaakavaijeriin liitettävää putoamissuojainta voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Se on nopea kiinnittää ja kulkunopeus suojaimen kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä

Turvavaijerit parantavat kattoturvallisuutta. Kun yhdistetään moderni turvajärjestelmä ja markkinoiden jämerin kulkusiltaratkaisu, saadaan katoille sellaiset olosuhteet, joissa ammattilaiset voivat tehdä töitä – joka säällä ja kelillä.

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä asennetaan Pito-kattopollareiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava suoja putoamista vastaan. Järjestelmä on CE-merkitty ja suunniteltu neljälle samanaikaiselle käyttäjälle.

Lisätiedot

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää