Kestävät linjakuivatuskourut

Peltitarvikkeen laadukkaat ja kestävät DryLine® linjakuivatuskourut soveltuvat pysäköintilaitosten, pihakansien, terassien ja käännettyjen rakenteiden vedenpoistoon. DryLine® linjakuivatuskouruperheeseen kuuluu kolme mallia: DryLine® Flex, DryLine® Spa ja DryLine® Max. Kaikki kourut ovat helposti räätälöitävissä kohteen erityispiirteet huomioiden, sillä kourujen pituudet, korkeudet, kaadot ja poistoyhteydet toteutetaan kohteeseen sopiviksi. Lisäksi määrämittaiset kourut on helppo ja nopea asentaa. Saat meiltä vahvan tuen kohteen linjakuivatuksen suunnitteluprosessin jokaiseen vaiheeseen.

DryLine® Flex

Ruostumattomasta teräksestä valmistettavat DryLine® Flex linjakuivatuskourut mitoitetaan kohteen suunnitelman mukaisesti huomioiden tarvittava kantavuusluokka. DryLine® Flex on kokonaisedullinen linjakuivatusratkaisu, joka integroituu erinomaisesti Peltitarvikkeen huleveden poiston kokonaisuuteen Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Kevyen liikenteen väylät ja pyörätiet
Paikoitusalueet ja pysäköintihallit
Asuin- ja liikekiinteistöjen piha-alueet

DryLine® Flex on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti.

Peltitarvike Dryline Flex linjakuivatuskouru-1

DryLine® Spa

Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä valmistettavat DryLine® Spa linjakuivatuskourut ovat yhteensopivia siveltävien vedeneristeiden kanssa. Kourujen erikoisuutena on ratkaisu, jossa myös vedeneristeen päällä oleva vesi poistuu kourun kautta. DryLine® Spa kourujen pituudet, korkeudet, kaadot ja poistoyhteydet valmistetaan kohteen suunnitelman mukaisesti. Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Terassit
Spa-osastot
Uimahallit

Terassikouru-1

DryLine® Max

Vakiomittaisista elementeistä helposti koottava DryLine® Max linjakuivatuskouru takaa erinomaisen kantavuuden jopa 90 tonniin. PE-HD (high density polythene) -materiaalin ansiosta DryLine® Max soveltuu erinomaisesti myös kohteisiin, joissa on voimakas kemikaalikuormitus tai lämpötilarasitus (-60 -> +100 °C). Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Kemikaalilaitokset
Tuotantolaitokset
Huoltoasemat
Runsaasti suolatut tieosuudet 

Dryline Max on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti.

PROMAX 200HV F900 1500x1000

Lataa opas pihojen sadevesijärjestelmien suunnitteluun

Oppaasta löydät hyödyllistä tietoa vaativienkin kohteiden linjakuivatuskouru- ja pihakaivoratkaisujen suunnitteluun.