Kestävät linjakuivatuskourut 

Peltitarvikkeen kestävät ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistetut DryLine® linjakuivatuskourut soveltuvat pysäköintilaitosten, pihakansien, terassien ja käännettyjen rakenteiden pintavedenpoistoon. DryLine® linjakuivatuskouruperheeseen kuuluu kolme mallia: DryLine® Flex, DryLine® Spa ja DryLine® Max. Kaikki kourut valmistetaan mittatarkasti kohteen erityispiirteet huomioiden. Kourujen pituudet, korkeudet, kaadot ja poistoyhteydet toteutetaan kohteeseen sopiviksi. Linjakuivatuskourujen suunnittelu ja asennus helpottuvat huomattavasti, kun kourut ovat kohteeseen oikeankokoisia ja integroituvat täsmällisesti hulevesijärjestelmän kokonaisuuteen. Autamme tarvittaessa suunnittelemaan vaativaankin kohteeseen sopivan linjakuivatusjärjestelmän.

DryLine® Flex linjakuivatuskouru

Ruostumattomasta teräksestä valmistettavat DryLine® Flex linjakuivatuskourut mitoitetaan kohteeseen suunnitelman mukaisesti huomioiden tarvittavat pituudet, korkeudet, sisäiset kaadot ja poistoyhteet. DryLine® Flex kourut muodostavat kokonaisedullisen linjakuivatusjärjestelmän, joka integroituu erinomaisesti Peltitarvikkeen hulevesijärjestelmän kokonaisuuteen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Kevyen liikenteen väylät ja pyörätiet
Paikoitusalueet ja pysäköintihallit
Asuin- ja liikekiinteistöjen piha-alueet

DryLine® Flex linjakuivatuskouru on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti.

Peltitarvike Dryline Flex linjakuivatuskouru

DryLine® Spa linjakuivatuskouru

Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä (rst) valmistettavat DryLine® Spa linjakuivatuskourut ovat yhteensopivia siveltävien vedeneristeiden kanssa. Kourujen erikoisuutena on ratkaisu, jossa myös vedeneristeen päällä oleva vesi poistuu kourun kautta. DryLine® Spa linjakuivatuskourut mitoitetaan kohteeseen suunnitelman mukaisesti huomioiden tarvittavat pituudet, korkeudet, sisäiset kaadot ja poistoyhteydet. Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Terassit
Spa-osastot
Uimahallit

Peltitarvike Dryline spa linjakuivatuskouru

DryLine® Max linjakuivatuskouru

Vakiomittaisista elementeistä helposti koottava DryLine® Max linjakuivatuskouru takaa erinomaisen kantavuuden jopa 90 tonniin. PE-HD (high density polythene) -materiaalin ansiosta DryLine® Max soveltuu erinomaisesti myös kohteisiin, joissa on voimakas kemikaalikuormitus tai lämpötilarasitus (-60 -> +100 °C). Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Kemikaalilaitokset
Tuotantolaitokset
Huoltoasemat
Runsaasti suolatut tieosuudet 

DryLine® Max linjakuivatuskouru on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti.

Peltitarvike Dryline max linjakuivatuskouru

Apua piha-alueiden hulevesijärjestelmien suunnitteluun

Peltitarvikkeen oppaasta löydät hyödyllistä tietoa vaativienkin kohteiden linjakuivatuskouru- ja kaivoratkaisujen suunnittelusta.

Opas

Tutustu Peltitarvikkeen linjakuivatuskouruilla toteutettuihin sadevesijärjestelmiin

Ravintola Palacen terassin linjakuivatusjärjestelmä

Sailors Home sisäpihan linjakuivatusjärjestelmä

Pysäköintitalon linjakuivatusjärjestelmä