Sadevesijärjestelmät

Kattojen ja pihojen toimivaan sadevedenpoistoon

Sadevesien ja hulevesien keruu katoilta ja pihoilta on yhä tärkeämpää hoitaa tehokkaasti ja luotettavasti. Ilmastomuutoksen vuoksi sade- ja sulamisveden määrän odotetaan kasvavan samaan aikaan kun rakennusten ja erilaisten piha-alueiden turvallisuus- ja mukavuusvaatimukset kasvavat. Hyvin suunniteltu ja toteutettu hulevesien poisto ehkäisee tulvimisesta johtuvat, usein mittavat vahingot.

Valitse kattojen ja pihojen sadeveden poistoon Peltitarvikkeen kestävät, haponkestävästä teräksestä valmistetut kattokaivot, linjakuivatuskourut ja pihakaivot, jotka toimivat suomalaisissa olosuhteissa ja sopivat vaikeisiinkin kohteisiin. Valikoimastamme löydät yhteensopivat ratkaisut erilaisille kattorakenteille sekä A15-C250-kuormitusluokan pihoille, kaduille ja pysäköintialueille.

Autamme vaativien kohteiden sadevesijärjestelmien suunnittelussa ja tarvittaessa räätälöimme kohteeseen kuin kohteeseen sopivat ja helposti asennettavat ratkaisut!

Lataa sadevedenpoistotuotteiden RT-kortti

Kattokaivot loiville ja käännetyille katoille

Saat kaikki tarvitsemasi kattokaivoratkaisut Peltitarvikkeelta. Toimitamme haponkestävästä teräksestä valmistetut sekä loivan katon että käännetyn katon kattokaivot.

Kattokaivo-malli-a

Linjakuivatuskourut piha-alueille ja pysäköintitiloihin

Toteuta vaativatkin käännettyjen rakenteiden, pihakansien, pihojen ja muiden pintojen vedenpoisto ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla linjakuivatuskouruilla.

Peltitarvike Dryline Flex linjakuivatuskouru-1

Pihakaivot ja betonikansien sadevesikaivot

Teetä mittojen mukaiset sadevesikaivot sekä liikennöidyille tasoille että betonikansille. Toteutamme ja toimitamme mitoiltaan yksilölliset ja toimivat pihakaivoratkaisut nopeasti.

sadevesikaivo

Tutustu Peltitarvikkeen sadevedenpoistoratkaisuihin

Ravintola Palacen terassin sadevedenpoistoratkaisu

Sailors Home sisäpihan sadevesijärjestelmä

Eduskuntatalon kattokaivot