PITOTM -kulkusilta

PITOTM -kulkusilta on kattojen ja rakennusten turvallinen kulkutie. Kulkemisen helppous mahdollistaa huolto- ja korjaustöiden suorittamisen turvallisesti kaikissa olosuhteissa.  PITOTM -kulkusiltaan on mahdollista asentaa PITOTM Greenline turvavaijerijärjestelmä. Vaakavajeriin liitettävää putoamissuojainta voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Se on nopea kiinnittää ja kulkunopeus suojaimen kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

PITOTM -kulkusilta räätälöidään ja mitoitetaan aina kohdekohtaisesti huomioiden katon muoto ja kaltevuus. Kohdekohtaisella mitoituksella varmistetaan paras ja toimivin kokonaisuus. Eri kattorakenteille sopiva kulkusilta asennetaan kantavaan rakenteeseen, joka tekee siitä vakaan ja tukevan. Betoni-, teräs- ja puurakenteille on omat asennusratkaisunsa.

PITOTM -kulkusilta on CE-merkitty ja testattu EN-516 standardin mukaisesti.

Peltitarvike kulkusilta

Jämerät ja kustannustehokkaat PITOTM -kulkusillat

Peltitarvikkeen PITOTM -kulkusiltaratkaisut ovat markkinoiden jämerimmät. Ne on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat ja epävakaat olosuhteet vuodesta toiseen. Kohteen yksityiskohdat pystytään huomioimaan jo suunnitteluvaiheessa jolloin asennus ja loppukäyttö on mahdollisimman sujuvaa. PITOTM -kulkusillan asennuksesta vastaavat arvostavat viimeisteltyjä osia ja helppoa asennettavuutta. Loppukäyttäjä voi puolestaan keskittyä täysin työhönsä. Kiinteistön omistaja hyötyy katon helposta ylläpidosta ja laitteiden huollettavuudesta. 

Tukevan rakenteen ansiosta PITOTM -kulkusilta on kestävä ja huoltovapaa. Kuumasinkitys antaa sillalle pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan. Huolto- ja korjauskustannuksissa saavutetaan säästöjä, kun kohteisiin pääsy on helppoa. Myös määräaikaistarkastukset tulee silloin tehtyä huolellisemmin ja se takaa katolle ja huollettaville laitteille pidemmän käyttöiän.

Tutustu muihin Peltitarvikkeen PITOTM -kattoturvatuotteisiin

PITOTM -kattopollarit

Eri kattorakenteisiin soveltuviin PITO™ -kattopollareihin ja kiinnityspisteisiin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita tarvitaan rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä. 

Peltitarvike kattopollarit

PITOTM Greenline -turvavaijerijärjestelmä

PITO™ Greenline -turvavaijerijärjestelmä mahdollistaa koko katon kattavan suojan putoamista vastaan. Turvavaijerijärjestelmä koostuu PITO™ -kattopollareista tai kulkusillasta ja Greenline -turvavaijerijärjestelmästä. Yhtä vaijerilinjaa voi käyttää neljä henkilöä samanaikaisesti.

2023-06_vaijerikulma_01_isol-cmyk