Kestävät linjakuivatuskourut

 

DryLine linjakuivatuskourut

 

Peltitarvikkeen DryLine linjakuivatuskourut jaetaan kolmeen kategoriaan: DryLine Flex ja DryLine Spa ovat räätälöitäviä, kohteeseen suunniteltavia ratkaisuja. DryLine Max on kantavuusluokaltaan erinomainen, vakiomittaisista elementeistä koottava järjestelmä. Sen ominaisuuksia ovat erinomaiset lujuusominaisuudet, sekä  kemikaalien ja lämpötilarasituksien kestävyys.

Kaikki koururatkaisumme ovat yhteensopivia kaivojärjestelmiemme kanssa. Saat meiltä vahvan tuen ja ratkaisun suunnitteluprosessin jokaiseen vaiheeseen.

 

Sadevesijärjestelmän suunnittelu

Lataa hyödyllistä tietoa räätälöitävien linjakuivatuskouru- ja pihakaivoratkaisujen suunnittelijalle: pihojen, kulkuväylien ja pysäköintitilojen sadevedenpoiston suunnitteluprosessi, linjakuivatuskourut suunnitteluohjeineen sekä pihakaivot käännetyille katoille, liikennöidyille tasoille ja betonikansille.

Linjakuivatuskourut ja pihakaivot opas

Dryline Flex

Peltitarvikkeen Dryline Flex on joustava, toimiva ja kokonaisedullinen linjakuivatusratkaisu. Nämä tutut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kourut mahdollistavat sadeveden poiston suunnittelun joustavasti kohteen ehdoilla. Tyypillisiä kohteita ovat mm.

  • Kevyen liikenteen väylät ja pyörätiet
  • Paikoitusalueet ja pysäköintihallit
  • Asuin- ja liikekiinteistöjen piha-alueet

Dryline Flex on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti. Se mitoitetaan kohteen mukaan.

DryLine Flex

Dryline Max

Dryline Max-linjakuivatuskourut tarjoavat helpoutta ja kestävyyttä samassa paketissa. PE-HD (high density polythene) -materiaalin vuoksi Dryline Max soveltuu erinomaisen hyvin kohteisiin missä kouruun pitää kestää kemiallista (esimerkiksi tiesuola, bensiini, erilaiset hapot) tai lämpötila-perusteista rasitusta (-60 -> +100 °C).

Tyypillisiä kohteita ovat mm.

• Kemikaalilaitokset
• Tuotantolaitokset
• Huoltoasemat
• Runsaasti suolatut tieosuudet 

Dryline Max on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti.  Kyseessä on vakiomittainen ratkaisu.

DryLine Max

Dryline Spa

Peltitarvikkeen Dryline Spa -linjakuivatuskouru on täysin uusi ja joustava linjakuivatusratkaisu siveltävälle vedeneristeelle. Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet suunnitellaan kohteeseen ja malliston erikoisuutena on ratkaisu, jossa myös vedeneristeen päälle oleva vesi poistuu kourun kautta.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm.

• Terassit
• Spa-osastot
• Uimahallit

Dryline Spa kourujen pituudet, korkeudet, kaadot ja poistoyhtyeiden paikat ovat vapaasti valittavissa.

Peltitarvike dryline spa

Haluatko kuulla lisää? 

Tero Bärlund, toimitusjohtaja

"Linjakuivatuskourumme kattavat malliston puolesta lähes kaikki käyttökohteet. Peltitarvikkeelta tutut ominaisuudet kuten kestävyys ja varmuus ovat kaiken tekemisen keskiössä."

 

Tutustu muihin tuoteryhmiimme

Sadevesijärjestelmät

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Kattoturva

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Linjakuivatus

Kestävät Peltitarvikkeen Dryline -linjakuivatuskourut soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen ja integroituvat mallikohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.