Alihankinta

Alihankinta

 Palveluihimme kuuluvat laserleikkaus, särmäys, hitsaus, kappaleiden valmistus sekä pintakäsittelyt.  Kysy meiltä lisää sopimusvalmistuksesta.

 


Alihankinta:

  • Laserleikkaus ja särmäys
  • Jatkojalostus
  • Sopimusvalmistus
Sopimusvalmistus - peltityöt
Alihankinta - peltitarvikkeet - kappaleiden valmistus
Alihankinta - peltitarvikkeet

Laserleikkaus ja särmäys

EN 1090-2 sertifikaatti laserleikkaukselle ja särmäykselle toteutusluokkaan EXC4 

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Peltitarvikkeelle sertifikaatin, joka osoittaa, että yrityksen teräskokoonpanojen esivalmistus standardin EN 1090-2 mukaan (sisältäen laserleikkauksen ja särmäyksen), täyttää sertifikaatissa mainitut vaatimukset valmistuksen laadunvarmistuksessa toteutusluokkaan EXC4 asti.

Sertifikaatti vahvistaa Peltitarvikkeen asemaa markkinoilla, sillä se mahdollistaa toimitukset kaikkein vaativimpiin projekteihin sekä osoittaa tuotteiden standardinmukaisuuden ja laadunvalvonnan korkean tason.

Jatkojalostus

Palveluihimme kuuluvat mm. särmäys, putkimaisten, ellipsin ja puolikaaren muotoisten kappaleiden ja koteloiden valmistus. Hitsauspalveluihimme kuuluvat TIG, MIG, MAG, pistehitsaus, pulttihitsaus, putkihitsaus sekä kupari- ja messinkituotteiden juotto. Pintakäsittelyt yhteistyökumppaniemme kautta.

Sopimusvalmistus

Valmistamme tuotteita sopimusvalmistuksena sisältäen kokoonpanon, pintakäsittelyn ja pakkauksen.

Lisätietoja alihankinnasta voit kysyä Peltitarvikkeen myynnistä!

Ota yhteyttä


Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää