Alihankinta

Alihankintapalvelumme

Palveluihimme kuuluvat laserleikkaus, särmäys, hitsaus, kappaleiden valmistus sekä pintakäsittelyt. Kysy meiltä lisää sopimusvalmistuksesta.

Laserleikkaus ja särmäys

EN 1090-2 sertifikaatti laserleikkaukselle ja särmäykselle toteutusluokkaan EXC4 

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Peltitarvikkeelle sertifikaatin, joka osoittaa, että yrityksen teräskokoonpanojen esivalmistus standardin EN 1090-2 mukaan (sisältäen laserleikkauksen ja särmäyksen), täyttää sertifikaatissa mainitut vaatimukset valmistuksen laadunvarmistuksessa toteutusluokkaan EXC4 asti.

Sertifikaatti vahvistaa Peltitarvikkeen asemaa markkinoilla, sillä se mahdollistaa toimitukset kaikkein vaativimpiin projekteihin sekä osoittaa tuotteiden standardinmukaisuuden ja laadunvalvonnan korkean tason.

Laserleikkaus ja särmäys

Jatkojalostus

Palveluihimme kuuluvat mm. särmäys, putkimaisten, ellipsin ja puolikaaren muotoisten kappaleiden ja koteloiden valmistus.

Hitsauspalveluihimme kuuluvat TIG, MIG, MAG, pistehitsaus, pulttihitsaus, putkihitsaus sekä kupari- ja messinkituotteiden juotto. Pintakäsittelyt yhteistyökumppaniemme kautta.

Jatkojalostus

Sopimusvalmistus

Valmistamme tuotteita sopimusvalmistuksena sisältäen kokoonpanon, pintakäsittelyn ja pakkauksen.

Lisätietoja alihankinnasta voit kysyä Peltitarvikkeen myynnistä!

Jatkojalostus

Tutustu tuoteryhmiimme

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

LINJAKUIVATUS

Kestävät Peltitarvikkeen Dryline -linjakuivatuskourut soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen ja integroituvat mallikohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.