Malli A

Vaativiin rakennuskohteisiin sopiva allasmallinen kattokaivo kiinnitettävällä lankasihdillä. Materiaalina haponkestävä teräs tai kupari. Putken pituus ja halkaisija toteutetaan tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Malli A2

Vaativiin rakennuskohteisiin sopiva kaltevareunainen kattokaivo. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Malli B

Umpivirtausjärjestelmään sopiva kattokaivo, jossa on kaltevareunainen kokooma-allas. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Malli C

Vaativuudeltaan normaaleihin rakennuskohteisiin sopiva kattokaivo. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Malli YKK

Yksikerroskatteelle sopiva kattokaivo, jossa on lukittava, lieriömäinen roskasihti. Materiaalina hst. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

HSKS® höyrynsulkukaivo

Höyrynsulkukaivo on katon höyrynsulkuun asennettava kaivo. Varsinainen kattokaivo liitetään höyrynsulkukaivoon vedeneristystyön yhteydessä.

Lisätiedot ja tuotekortti

Saneerauskaivot

Saneerauskaivoja käytetään kun vesikaton saneerauksen yhteydessä vanhat kattokaivot halutaan jättää paikoilleen. Saneerauskaivo asennetaan vanhan kaivon sisään.

Lisätiedot ja tuotekortti

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVEDEN POISTO

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA-TUOTTEET

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

KONEET JA TARVIKKEET

Käytä kunnon työkaluja vedeneristys- ja katonkunnostustöissä: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut Peltitarvikkeelta.

Lue lisää