Loivat katot, joissa vesi ohjataan kallistusten avulla kattokaivoihin

Kattokaivot – loivat katot

Kaikki loivalle katolle tuleva vesi ohjataan katon kallistusten avulla kattokaivoihin ja niistä edelleen sadevesijärjestelmään ja viemäriin. Haponkestävästä teräksestä valmistetut kattokaivot ovat todella kestäviä käytössä.

Kattokaivoihin ja niiden poistoputkiin kannattaa asentaa lehtisihdit ja tarpeen mukaan myös rengassiivilät tukkeutumisen estämiseksi. 

Autamme valitsemaan sopivimman kattokaivomallin vaativiinkin kohteisiin.

 

Malli A

Vaativiin rakennuskohteisiin sopiva allasmallinen kattokaivo kiinnitettävällä lankasihdillä. Materiaalina haponkestävä teräs tai kupari. Putken pituus ja halkaisija toteutetaan tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Kattokaivo loivalle katolle
kaltevareunainen kattokaivo vaativiin rakennuskohteisiin

Malli A2

Vaativiin rakennuskohteisiin sopiva kaltevareunainen kattokaivo. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Malli B

Umpivirtausjärjestelmään sopiva kattokaivo, jossa on kaltevareunainen kokooma-allas. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Umpivirtausjärjestelmään sopiva kattokaivo
Kattokaivo normaaleihin rakennuskohteisiin

Malli C

Vaativuudeltaan normaaleihin rakennuskohteisiin sopiva kattokaivo. Materiaalina hst tai kupari. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Malli YKK

Yksikerroskatteelle sopiva kattokaivo, jossa on lukittava, lieriömäinen roskasihti. Materiaalina hst. Putken pituus ja halkaisija tilauksen mukaan.

Lisätiedot ja tuotekortti

Höyrynsulkukaivo

HSKS® höyrynsulkukaivo

Höyrynsulkukaivo on katon höyrynsulkuun asennettava kaivo. Varsinainen kattokaivo liitetään höyrynsulkukaivoon vedeneristystyön yhteydessä.

Lisätiedot ja tuotekortti

Saneerauskaivot

Saneerauskaivoja käytetään kun vesikaton saneerauksen yhteydessä vanhat kattokaivot halutaan jättää paikoilleen. Saneerauskaivo asennetaan vanhan kaivon sisään.

Lisätiedot ja tuotekortti

Saneerauskaivo, joka asennetaan vanhan kaivon sisään

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää