Kattokaivot käännetylle katolle

Kattokaivot käännetylle katolle

Kattokaivoina käännetyissä rakenteissa käytetään aina tarkoitukseen suunniteltuja erikoiskaivoja. Kaivon tulee olla niin sanottu kaksoiskaivo, jossa pääosa vedestä johdetaan kaivoon pintasihdin tai ritilän läpi.

Kaivon laippa liitetään lämmöneristeen alapuolella olevaan vedeneristykseen. Rakenteesta vesi pääsee kaivoon korotusosan alaosassa olevien reikien kautta.

 

Malli KK

Käännetyn katon kaivoa käytetään käännetyssä rakenteessa erityyppisten sihtirakenteiden kanssa. KK-kaivo sihtirakenteen kanssa muodostaa ns. kaksoiskaivon, jossa vedenpoisto tapahtuu sekä sihtirakenteen pinnalta että sihtirakenteen korokerenkaan reikien kautta.

 

Lisätiedot ja tuotekortti

Kattokaivo käännettyyn rakenteeseen - Peltitarvike
Kattokaivo käännetyille katoille - Malli PK - Peltitarvike

Malli PK

Käytetään parvekkeilla ja terasseilla PK-sihtirakenteen kanssa.

 

Lisätiedot ja tuotekortti

Sihtirakenteet käännetyt katot

Lämmöneristettyjen pihakansien ja terassien rakenteena käytetään lähes yksinomaan käännettyä ratkaisua. Vedeneristys on lämmöneristyksen alapuolella suojassa mekaaniselta rasitukselta, lumelta sekä jäältä.

Paikalla valettu betonilaatta tai elementeistä tehty laattarakenne on yleensä käännetyn rakenteen alustana. Tarvittavat kallistukset tehdään betonilla valaen ennen vedeneristystä. Vedeneristyksen alla olevan betonipinnan tulee vastata vähintään puuhierrettyä pintaa, mutta suositus on teräshierretty pinta, josta tartuntaa heikentävä sementtiliimakerros on poistettu.

Pintarakenteet ja pihakaivojen sijainti suunnitellaan siten, että pääosa pinnan päälle tulevasta vedestä johdetaan suoraan sadevesijärjestelmään.

Lisätiedot ja tuotekortti

Sihtirakenteita käännetyille katoille - Peltitarvike
Kattokaivojen lisävarusteita - Peltitarvike

Kaivojen lisävarusteet

Bitumilaippa, Kondenssieristys, Lämmitysvastus, Lisä- ja Varaosasihdit.

Lisätiedot ja tuotekortti

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää