Putoamissuojaus

Turvaa korkealla liikkumiseen ja työskentelyyn

Katoilla ja muuhun korkealla tapahtuvaan liikkumiseen ja työskentelyyn liittyy aina putoamisvaara. Turvallinen liikkuminen ja työskentely kiinteistöjen katoilla mahdollistetaan kestävillä, oikein mitoitetuilla ja asennetuilla turvalaitteilla. Peltitarvikkeen pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita kestämään suunniteltu PITO™ -kattoturvatuotteiden valikoima on markkinoiden kattavin. PITO™-kulkusillat, -pollarit ja -laitejalusta helpottavat ja nopeuttavat eri kattorakenteilla tapahtuvia huolto- ja korjaustöitä.

Kattoturvallisuus alkaa ennen kaikkea suunnittelusta. Suunnittelutyö helpottuu, kun tukena on asiantunteva laitevalmistaja. Autamme suunnittelemaan kohteeseen parhaiten sopivan putoamissuojausratkaisun.

Lataa kattoturvatuotteiden RT-kortti

PITO™ -kattopollarit

Eri kattorakenteisiin soveltuviin PITO™ -kattopollareihin ja kiinnityspisteisiin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita tarvitaan rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä. Peltitarvikkeen kattopollarit ja kiinnityspisteet sopivat henkilökohtaiseen putoamissuojaukseen sekä yksittäisinä kiinnityspisteinä että osana turvavaijerijärjestelmää.

PITO™ -kattopollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Lisäksi PITO™ -kattopollareilla on Kiwa Inspecta Sertifioinnin myöntämä varmennustodistus.

Peltitarvike kattopollarit

PITO Greenline -turvavaijerijärjestelmä

PITO Greenline -turvavaijerijärjestelmä koostuu PITO™ -kattopollareista ja Greenline -turvavaijerijärjestelmästä. Turvavaijerijärjestelmä mahdollistaa koko katon kattavan suojan putoamista vastaan. Yhtä vaijerilinjaa voi käyttää neljä henkilöä samanaikaisesti. Järjestelmä soveltuu myös muuhun korkealla tapahtuvaan työskentelyyn, sillä se voidaan asentaa katon lisäksi seinään tai muuhun kantavaan rakenteeseen.

2023-06_vaijerikulma_01_isol-cmyk

PITO -kulkusilta

PITO™ -kulkusilta mahdollistaa turvallisen ja helpon liikkumisen rakennusten katoilla huolto- ja korjaustöiden aikana. Se asennetaan kantavaan rakenteeseen, joka tekee siitä vakaan ja tukevan. PITO™ kulkusilta räätälöidään ja mitoitetaan kohdekohtaisesti. Näin varmistetaan paras ja toimivin kokonaisuus.

Peltitarvike kulkusilta

Tutustu Peltitarvikkeen putoamissuojausratkaisuihin

GLO Hotel Sellon katon turvavaijerijärjestelmä

Turun palloiluhallin katon turvavaijerijärjestelmä

Sirkuskeskuksen kattopollarit