Peltitarvike

Haluamme edistää sadevesijärjestelmien laatua ja parantaa kattoturvallisuutta

Sadevesijärjestelmien toimivuus ja suomalaiseen ilmastoon sopiva laatu ohjaavat räätälöitävien ratkaisujemme suunnittelua ja toteutusta. Kattoturvatuotteemme ovat niinikään suomalaisiin sääolosuhteisiin erinomaisesti sopivia. Tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevan suunnittelutuen.

Lue lisää

Peltitarvike on suomalainen alan edelläkävijä
Peltitarvike on edelläkävijä katolla työskentelevien turvaratkaisuissa

Osaaminen

Uusia ajatuksia ja tapoja toimia

Peltitarvikkeella on alan vankka kokemus ja emme jää voimattomaksi suurienkaan haasteiden edessä. Ratkaisut teknisiin pulmiin ja muihin asiakasta askarruttaviin kysymyksiin löytyvät ammattitaitoisten myyjiemme avulla.

Olemme alan markkinajohtaja ja panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen. Kokemus yhdistettynä nuoruuteen tuo meille lisäarvoa, jonka avulla pystymme kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja, joita muilla ei ole saatavilla.

Lue lisää

Ihmiset

Peltitarvike työllistää vakituisesti 30 henkilöä, joista muutama on ennättänyt kulkea mukanamme koko matkan vuodesta 1965. Yrityksessä yhdistyvät nuorekkuus ja kokemus parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

Peltitarvikkeen ammattilaisten asennuskoulutus
Peltitarvike on kattoturvallisuuden edelläkävijä

Menestystarinoita

 

Lue lisää

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää