Yritys

Kattoturvallisuuden ja sadevedenpoiston edelläkävijä

Sadevesijärjestelmien laadun lisäksi haluamme olla edistämässä kattoturvallisuuden kehittymistä Suomessa. Työturvallisuus katoilla on vuosien saatossa parantunut, mutta yhä monella katolla on paljon parannettavaa. Yhdessä meillä on mahdollisuus tehdä Suomesta kattoturvan edelläkävijä. Siksi järjestämme arkkitehdeille ja suunnittelijoille koulutustilaisuuksia kattoturvaan liittyen.

Lue lisää

email

Osaaminen

Uusia ajatuksia ja tapoja toimia

Peltitarvikkeella on alan vankka kokemus ja emme jää voimattomaksi suurienkaan haasteiden edessä. Ratkaisut teknisiin pulmiin ja muihin asiakasta askarruttaviin kysymyksiin löytyvät ammattitaitoisten myyjiemme avulla.

Olemme alan markkinajohtaja ja panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen. Kokemus yhdistettynä nuoruuteen tuo meille lisäarvoa, jonka avulla pystymme kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja, joita muilla ei ole saatavilla.

Lue lisää

Ihmiset

Peltitarvike työllistää vakituisesti 25 henkilöä, joista muutama on ennättänyt kulkea mukanamme koko matkan vuodesta 1965. Yrityksessä yhdistyvät nuorekkuus ja kokemus parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

Asennuskoulutus-1
DSC_5519-180473-edited

Menestystarinoita

 

Lue lisää

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVEDEN POISTO

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA-TUOTTEET

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

KONEET JA TARVIKKEET

Käytä kunnon työkaluja vedeneristys- ja katonkunnostustöissä: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut Peltitarvikkeelta.

Lue lisää