Osaaminen

 

 

Uusia ajatuksia ja tapoja toimia

Peltitarvikkeella on alan vankka kokemus ja emme jää voimattomaksi suurienkaan haasteiden edessä. Ratkaisut teknisiin pulmiin ja muihin asiakasta askarruttaviin kysymyksiin löytyvät ammattitaitoisten myyjiemme avulla.

Olemme alan markkinajohtaja ja panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen. Kokemus yhdistettynä nuoruuteen tuo meille lisäarvoa, jonka avulla pystymme kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja, joita muilla ei ole saatavilla.

Onnistunut lopputulos

Parhaimman mahdollisen lopputuloksen mahdollistavat yli 40 vuoden kokemus alalta ja tiivis yhteistyö toimijoiden kanssa. Kustannustehokkaasti ja ripeästi löydämme ammattitaidolla juuri sinulle toimivimman tuotekokonaisuuden! 

Ota yhteyttä osaavaan myyntitiimiimme!

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut 

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.