Sadevesijärjestelmät poistavat tehokkaasti veden katoilta ja pihoilta

Sadevesijärjestelmät – sadeveden poistaminen

Varmista sadeveden tehokas poisto katoilta ja pihoilta. Valitse kestävät, haponkestävästä teräksestä valmistetut kattokaivot, linjakuivatuskourut ja pihakaivot. Autamme vaativien kohteiden sadevesijärjestelmien suunnittelussa ja räätälöimme nopeasti toimivat ja helposti asennettavat ratkaisut.

 


Sadeveden keruu katoilla ja pihoilla

Valitse varmat kotimaiset ratkaisut vaativiinkin kohteisiin:

  • Vesikattojen kattokaivot, sihtirakenteet ja vesikattotarvikkeet
  • Pihojen ja pysäköintialueiden linjakuivatuskourut, pihakaivot ja betonikansien kaivot

Sadeveden poiston suunnittelu

Autamme suunnittelemaan toimivan sadevedenpoistojärjestelmän vaativiinkin katto- ja pihakohteisiin.

Lue lisää suunnittelusta

 

Helppo ratkaisu sadeveden keräämiseen

Sadevesien ja hulevesien keruu katoilta ja pihoilta on yhä tärkeämpää hoitaa tehokkaasti ja luotettavasti. Ilmastomuutoksen vuoksi sade- ja sulamisveden määrän odotetaan kasvavan samaan aikaan kun rakennusten ja erilaisten piha-alueiden turvallisuus- ja mukavuusvaatimukset kasvavat. Hyvin suunniteltu ja toteutettu hulevesien poisto ehkäisee tulvimisesta johtuvat, usein mittavat vahingot.

Suomalaisissa olosuhteissa toimivat ja vaikeisiinkin kohteisiin sopivat tiiviit linjakuivatusratkaisut ja rakennusten sadevesikaivot kannattaa hankkia paikallisesti palvelevalta asiantuntijalta. Peltitarvikkeen oma tuotekehitys takaa räätälöidyt ja yhteensopivat ratkaisut erilaisille katoille sekä A15-C250-kuormitusluokan pihoille, kaduille ja pysäköintialueille.

Tutustu tuotteisiimme - tarvittaessa räätälöimme nopeasti tarpeeseen sopivat ratkaisut ja toimitamme ne täsmällisesti kohteeseen kuin kohteeseen!

 


Kattokaivot ja vesikattotarvikkeet

Saat kaikki tarvitsemasi kattokaivoratkaisut Peltitarvikkeelta: toimitamme sekä loivan katon kattokaivot että käännetyn katon kattokaivot. Tuotteet valmistetaan haponkestävästä teräksestä ja kuparista. 

Käytä varmasti toimivia ja laadukkaita tuotteita myös vesikaton toiminnalliseen viimeistelyyn: saat meiltä ulosheittäjät, alipainetuulettimet, tuuletusputkien jäätymissuojat sekä kattoläpiviennit.

Loivat katot Käännetyt katot Vesikattotarvikkeet

Peltitarvike - kattokaivot - valikoimaa
kourut pihojen sadevesien poistoon

Linjakuivatuskourut piha-alueille ja pysäköintitiloihin

Toteuta vaativatkin käännettyjen rakenteiden, pihakansien, pihojen ja muiden pintojen vedenpoisto ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla linjakuivatuskouruilla. Ne integroituvat täysin Suomen kestävimpään sadevedenpoiston kokonaisuuteen.

Linjakuivatuskourut

Pihakaivot ja betonikansien sadevesikaivot

Teetä mittojen mukaiset sadevesikaivot sekä liikennöidyille tasoille että betonikansille asiantuntijalla. Toteutamme ja toimitamme mitoiltaan yksilölliset ja toimivat pihakaivoratkaisut nopeasti.

Pihakaivot Betonikansien sadevesikaivot

pihakaivot sadevesien poistoon Peltitarvikkeelta

Katso myös muut tuoteryhmät ja palvelut:

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Lue lisää

KATTOTURVA

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Lue lisää

MUUT PALVELUT JA TUOTTEET

Kunnon työkalut vedeneristys- ja katonkunnostustöihin: suurtehopolttimet, bitumikeittimet ja muut koneet ja erikoistyökalut.

 

Lue lisää