Kattoturva

 

Pito - Laadukkaat kattoturvatuotteet

Valitse Pito-kattoturvatuotteet silloin, kun kohde vaatii erityistä laatua ja kestävyyttä. Pito-kulkusillat, -pollarit ja -laitejalustat täyttävät kaikki nykyaikaisen rakentamisen vaatimukset ja ne soveltuvat kaikille kattotyypeille.

Pito-kattoturvatuotteet:

Pito-kattopollarit ja laitejalusta

Pito-kulkusilta

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä

Kattopollarit

Kulkusilta

Turvavaijerijärjestelmä

 

Kattoturvan suunnittelu

Turvallinen liikkuminen ja työskentely kiinteistöjen katoilla alkaa suunnittelusta. Kestävät, oikein mitoitetut ja asennetut turvalaitteet helpottavat ja nopeuttavat huolto- ja korjaustöitä. Myös katolla sijaitsevien laitteiden asianmukainen kiinnitys on turvallisen käytön edellytys. Suunnittelutyö helpottuu, kun tukena on asiansa osaava laitevalmistaja.

Kattoturvaopas isännöitsijälle
Lataa Katto-opas

Toimivat kattopollarit, kulkusillat ja turvavaijerijärjestelmät

Peltitarvikkeen Pito-kattoturvaratkaisut ovat markkinoiden kattavimmat. Ne suunnitellaan kestämään Suomen vaihtelevat ja epävakaat olosuhteet vuodesta toiseen.

Pito-kattopollarit ja laitejalusta sopivat kaikille kattotyypeille. Pollareihin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita voidaan tarvita rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pito-kattopollareille Kiwa Inspecta Sertifioinnin myöntämä varmennustodistus.

Pito-kulkusillat ovat rakennusten kattojen nykyaikainen kulkutie. Kulkemisen helppous ja turvallisuus mahdollistavat huolto- ja korjaustöiden suorittamisen luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Pito-kulkusiltaratkaisut tarjoavat käyttäjälle miellyttävän ja turvallisen työympäristön.

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä parantaa kattoturvallisuutta entisestään. Se asennetaan Pito-kattopollareiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava suoja putoamista vastaan. Järjestelmä on CE-merkitty ja suunniteltu neljälle samanaikaiselle käyttäjälle.

Varmennustodistus

Pito-kattopollarit

Pito-kattopollarit ovat kaikille kattotyypeille soveltuvia kiinnityslaitteita. Pollareihin voidaan helposti ja turvallisesti kiinnittää turvaköydet, riipputelineet sekä muut apuvälineet, joita voidaan tarvita rakennusten huolto-, korjaus- ja pelastustöissä.

Pollarit soveltuvat myös jalustaksi katolla sijaitseville laitteille  kuten konehuoneille, lipputangoille ja kävelysilloille. Pollarin ylälenkki korvataan siinä tapauksessa sopivalla päätylevyllä.

Pito-kattopollarit täyttävät riipputelinestandardin SFS-EN 1808 asettamat vaatimukset. Pollarit ovat varustettuja merkkikilvellä, josta ilmenee standardin lisäksi valmistaja, sallittu maksimikuormitus ja valmistuserän numero.

Pito-kattopollareilla on Kiwa Inspecta Sertifioinnin myöntämä varmennustodistus.

Pito-kattopollarit ovat kuumasinkittyjä ja sisäpuolelta kondenssieristettyjä. Pollarit voidaan toimittaa myös maalattuina.

Pito-kattopollarit

Pito-kulkusilta

Pito-kulkusilta on suunniteltu käyttäjälle turvalliseksi ja turvavälineiden käyttö on tehty erittäin helpoksi. Vaakavaijeriin liitettävää putoamissuojainta voidaan käyttää koko kulkusillan pituudelta. Se on nopea kiinnittää ja kulkunopeus suojaimen kanssa vastaa normaalia kävelyvauhtia, mikä tekee työskentelystä sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

Pito-Kulkusilta

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä

Turvavaijerit parantavat kattoturvallisuutta. Kun yhdistetään moderni turvajärjestelmä ja markkinoiden jämerin kulkusiltaratkaisu, saadaan katoille sellaiset olosuhteet, joissa ammattilaiset voivat tehdä töitä – joka säällä ja kelillä.

Pito Greenline -turvavaijerijärjestelmä asennetaan Pito-kattopollareiden välille, jolloin saavutetaan koko katon kattava suoja putoamista vastaan. Järjestelmä on CE-merkitty ja suunniteltu neljälle samanaikaiselle käyttäjälle.

Pito-Greenline

Tutustu muihin tuoteryhmiimme

Sadevesijärjestelmät

Hanki kaikki tarvittava tehokkaasti yhdestä paikasta: kestävät kattokaivot, sihtirakenteet, linjakuivatuskourut, pihakaivot ja vesikattotarvikkeet.

Kattoturva

Varmista katon kuin katon turvallisuus Pito-kattoturvatuotteilla: jämerät kulkusillat, kattopollarit, laitejalustat sekä turvavaijerijärjestelmä.

Linjakuivatus

Kestävät Peltitarvikkeen Dryline -linjakuivatuskourut soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen ja integroituvat mallikohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.