Dryline kestävät linjakuivatuskourut

Kestävät linjakuivatuskourut

 

DryLine linjakuivatuskourut

Peltitarvikkeen linjakuivatuskourut jaetaan kolmeen kategoriaan: DryLine Flex ja DryLine Spa ovat räätälöitäviä, kohteeseen suunniteltavia ratkaisuja. DryLine Max on kantavuusluokaltaan erinomainen, vakiomittaisista elementeistä koottava järjestelmä. Sen ominaisuuksia ovat erinomaiset lujuusominaisuudet, sekä  kemikaalien ja lämpötilarasituksien kestävyys.
  
Kaikki koururatkaisumme ovat yhteensopivia kaivojärjestelmiemme kanssa. Saat meiltä vahvan tuen ja ratkaisun suunnitteluprosessin jokaiseen vaiheeseen.
.
 

Dryline Flex

Peltitarvikkeen Dryline Flex on joustava, toimiva ja kokonaisedullinen linjakuivatusratkaisu. Nämä tutut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kourut mahdollistavat sadeveden poiston suunnittelun joustavasti kohteen ehdoilla. Tyypillisiä kohteita ovat mm.

  • Kevyen liikenteen väylät ja pyörätiet
  • Paikoitusalueet ja pysäköintihallit
  • Asuin- ja liikekiinteistöjen piha-alueet

Dryline Flex on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti. Se mitoitetaan kohteen mukaan.

 

Tutustu Flexiin

Dryline Flex

 

Dryline Pro

 

Dryline Max

Dryline Max-linjakuivatuskourut tarjoavat helpoutta ja kestävyyttä samassa paketissa. PE-HD (high density polythene) -materiaalin vuoksi Dryline Max soveltuu erinomaisen hyvin kohteisiin missä kouruun pitää kestää kemiallista (esimerkiksi tiesuola, bensiini, erilaiset hapot) tai lämpötila-perusteista rasitusta (-60 -> +100 °C).

Tyypillisiä kohteita ovat mm.

• Kemikaalilaitokset
• Tuotantolaitokset
• Huoltoasemat
• Runsaasti suolatut tieosuudet 

Dryline Max on CE-merkitty ja testattu EN-1433 mukaisesti.  Kyseessä on vakiomittainen ratkaisu.

 

Tutustu Max:iin

 

Terassikouru Dryline Spa

 

Dryline Spa

Pelttitarvikkeen Dryline Spa -linjakuivatuskouru on täysin uusi ja joustava linjakuivatusratkaisu siveltävälle vedeneristeelle. Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet suunnitellaan kohteeseen ja malliston erikoisuutena on ratkaisu, jossa myös vedeneristeen päälle oleva vesi poistuu kourun kautta.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm.

• Terassit
• Spa-osastot
• Uimahallit

Dryline Spa kourujen pituudet, korkeudet, kaadot ja poistoyhtyeiden paikat ovat vapaasti valittavissa.

 

Tutustu Spa:han

Haluatko kuulla lisää?

 
Closeup of young man in glasses with beard making blueprints on computer
 
Tero Bärlund, toimitusjohtaja
"Linjakuivatuskourumme kattavat malliston puolesta lähes kaikki käyttökohteet. Peltitarvikkeelta tutut ominaisuudet kuten kestävyys ja varmuus ovat kaiken tekemisen keskiössä."