Case Sailors Home – sisäpihalle sopiva sadevesijärjestelmä

1 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 12.9.2017 14:39:40

Sisäpihojen toimiva sadevesijärjestelmä edellyttää, että sade- ja sulamisvesien poistaminen suunnitellaan huolella. Sisäpihoilla on yleensä verraten ahdasta, ja sinne täytyy sovittaa useita kulkureittejä ja toimintoja. Haastetta lisää sadevesiviemäreiden sijainti, jos kohde toteutetaan jo rakennettuun kaupunkiympäristöön.

Sadevesiratkaisut viimeistellään  rakennushankkeen loppuvaiheessa, joten suunnittelun ja toteutuksen nopeus ja räätälöitävyys ovat tärkeitä. Laadukkaat linjakuivatuskourut ja niihin sopivat pihakaivot kannattaa hankkia vahvan suunnittelutuen tarjoavalta kumppanilta.

Case Sailors Home on mainio esimerkki uuden, arvokkaassa ympäristössä sijaitsevan asuinkerrostalon sisäpihan hulevesiratkaisun suunnittelusta ja toteutuksesta. Tyylikäs ja toimiva kokonaisuus syntyi asiantuntevan tuotetuen, räätälöinnin ja oikea-aikaisten toimitusten avulla. 

Lataa case Sailors Home!

New call-to-action

LVI-suunnittelijan opas – Linjakuivatuskourut ja pihakaivot

Tutustu myös suunnitteluoppaaseen, josta saat hyödyllistä tietoa kattokaivojen, linjavesikourujen, pihakaivojen sekä käännettyjen kattojen kaivojen kohdekohtaiseen suunnitteluun. 

Hyvän sadevedenpoistosuunnitelman tekeminen on tarpeen hyvin erilaisissa, vaativissakin kohteissa. Autamme suunnittelemaan kohteeseen kuin kohteeseen sopivimman ratkaisun nopeasti.

Lataa Linjakuivatuskourrut ja pihakaivot -opas ja lue lisää! 

New Call-to-action