Pito-kattopollarit ovat sertifioituja laatutuotteita

2 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 17.12.2018 10:10:32

 

Pito-kattopollareille varmennustodistus


Kaikki Pito-kattopollarit ovat saaneet Kiwa Inspecta Sertifioinnilta varmennustodistuksen (nro 9223-01). Tämä koskee kaikkia Pito-kattopollarimalleja - myös uusia, aikaisempaa pidempiä pollarityyppejä.

Inspectan varmennustodistus osoittaa Pito-kattopollareiden laadun vastaavan suomalaisten rakennuskohteiden kelpoisuusvaatimuksia. Varmennustodistusta voidaan käyttää kelpoisuuden toteamiseksi, mikäli tuotetta ei voi CE-merkitä tai sille ei voi hakea tyyppihyväksyntää.

Kiwa Inspecta Serifioinnin myöntämä varmennustodistus perustuu tuotehyväksyntälakiin. Sertifioinnissa testataan, että tuotteet vastaavat asetettuja vaatimuksia laadultaan, ja myös sitä, että yrityksen laadunvalvonta toimii. 
 

“Testit olivat kattavat. Kaikki tuotteet käytiin tarkkaan läpi ja kehitettiinkin niitä matkan varrella. Testauslaitteet rakennettiin näitä testejä varten”-Tero Bärlund, toimitusjohtaja Peltitarvike Oy 

 

Ulkopuolinen sertifiointi kertoo, että tuotteiden laadusta pidetään huolta 

 

“Testit olivat erittäin kattavat. Kaikki tuotteet käytiin tarkaan läpi ja kehitettiinkin niitä matkan varrella. Testauslaitteet rakennettiin näitä testejä varten”, toteaa Tero Bärlund Peltitarvikkeelta. Kattopollarien varmennustodistus sisältää jatkuvan laadunvalvonnan lisäksi tyyppitestauksen, johon kuuluu staattiset- ja pudotustestit. Pudotustesti simuloi henkilön putoamista kattopollarin varaan ja staattisessa testissä pollaria kuormitetaan 40 kN (4000 kg) voimalla, joka on pollarin kahdeksankertainen suurin sallittu kuormitus.

 

Tarkemmin Pito-kattopollareista:

 Peltitarvike-Kattopollarit