Opas pihakansien sadevedenpoiston suunnittelijoille

1 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 30.5.2017 11:07:07

Piha-alueiden, pysäköintitilojen ja kulkuväylien rakentamisessa on tärkeää varmistaa sade- ja sulamisvesien tehokas poistaminen. Koska sadeveden poiston suunnitteluun on yleensä vain vähän aikaa, Suomen oloissa varmasti toimivat räätälöitävät ratkaisut kannattaa hankkia vahvan suunnittelutuen tarjoavalta kumppanilta.

Linjakuivatuskouru_CE-merkitty.jpeg

 

Olemme laatineet LVI-suunnittelijoiden työtä helpottavan oppaan, josta löytyy käytännön apua kattokaivojen, linjavesikourujen, pihakaivojen sekä käännettyjen kattojen kaivojen kohdekohtaiseen suunnitteluun. 

LVI-suunnittelijan opas – Linjakuivatuskourut ja pihakaivot

Räätälöitävät ja yhteensopivat linjakuivatus- ja pihakaivoratkaisut valmistamme ja toimitamme tarvittaessa tiiviissä yhteistyössä sadevesijärjestelmän suunnittelijan ja asentajan kanssa. Kattavan tuotetuen lisäksi vahvuutemme on nopeat ja täsmälliset toimitukset Helsingissä sijaitsevalta tuotantolaitokseltamme.

Hyvän sadevedenpoistosuunnitelman tekeminen on tarpeen hyvin erilaisissa, vaativissakin kohteissa. Autamme suunnittelemaan kohteeseen kuin kohteeseen sopivimman ratkaisun nopeasti.

Lataa Linjakuivatuskourrut ja pihakaivot -opas ja lue lisää! 

New Call-to-action