Pihakansien sadevedenpoiston suunnittelu

1 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 23.3.2017 14:56:17

 

 

 

Sadetta ja sulamisvesiä tulee pihoille, kulkuväylille ja pysäköintitiloihin jatkuvalla syötöllä. Hulevesien tehokas poistaminen tällaisista kohteista lisää liikkumisen turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

Linjakuivatuskouru_CE-merkitty.jpeg

 

Tehokas sadeveden poistaminen tarkoittaa meille itse kehitettyjen ja valmistettujen laatutuotteiden lisäksi joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa. Sadevedenpoistoon toimitamme mm. kattokaivot, linjavesikourut, pihakaivot sekä käännettyjen kattojen kaivot. Tavoitteemme on että sekä kohteen suunnittelija, asentaja, omistaja että käyttäjät voivat olla lopputulokseen tyytyväisiä.

Toimiva sadeveden poistoratkaisu perustuu joustavaan tuotetukeen

Meille toimiva sadevedenpoistojärjestelmä on tärkeä asia, minkä vuoksi olemme panostaneet pohjoisissa olosuhteissa toimiviin ratkaisuihin. Ne voidaan räätälöidä kohteen mukaan, eli teemme tarvittaessa tiivistä yhteistyötä sadevesijärjestelmän suunnittelijan ja asentajan kanssa. Tuotetuen lisäksi varmistamme nopeat ja täsmälliset toimitukset, sillä Suomessa olemme paikallinen toimija.

Hyvän sadevedenpoistosuunnitelman tekeminen on tarpeen hyvin erilaisissa, vaativissakin kohteissa. Autamme suunnittelemaan kohteeseen kuin kohteeseen sopivimman ratkaisun nopeasti.

 

Lue lisää suunnittelusta