Peltitarvikkeelta Jorvin päivystyslisärakennuksen putoamissuojaus

1 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 21.8.2014 16:19:00

 

Peltitarvike & Jorvin sairaalan päivystyslisärakennushanke - Jorvin sairaalan päivystyslisärakennuksen putoamissuojausjärjestelmä

Peltitarvikkeelta Peltitarvike toimittaa Jorvin sairaalan päivystyslisärakennukseen putoamissuojausjärjestelmän. Uusi päivystyslisärakennus Jorvin sairaalaan on noussut kovaa vauhtia Turuntien puolelle sairaalan pohjoispäätyyn.

Lisärakennus valmistuu vuonna 2015 ja sinne muuttavat Jorvin sairaalan nykyiset lasten ja aikuisten päivystykset, päivystys- ja teho-osastot sekä Töölön sairaalasta valtakunnallinen palovammayksikkö. Jorvin sairaalan hankesuunnitelman mukainen rakennuksen bruttoala on 17 200 brm2.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 55 miljoonaa euroa. Jorvin lisärakennukseen tulee aikuisten ja lasten päivystyksien lisäksi teho-osasto ja koko maata palveleva palovammakeskus. Helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys kriteereinä Palovammayksikköön kuuluvat palovammapotilaiden poliklinikka, vuodeosasto, tehopaikkoja sekä leikkaussali. Lisärakennukseen tulee myös päivystysaluetta palveleva röntgen, koko sairaalaa palveleva välinehuoltokeskus, opetus- ja neuvottelutiloja sekä tilat Espoon sosiaali- ja kriisipäivystykselle.

HUS kiinteistöt Oy:n rakennustöiden valvoja halusi putoamissuojausjärjestelmän, joka on helppokäyttöinen sekä käytännöllinen. Asiakas tilasi uuden Pito-Greenline putoamissuojausjärjestelmän, joka koostuu kahdestatoista erillisestä linjasta ja niiden yhteenlaskettu pituus on 450 m. Peltitarvike toimittaa koko paketin: suunnittelun, tuotteet sekä asennuksen.

Tilaukseen kuuluu mm. erilaisia kattopollareita yhteensä 62 kpl, laipallisia Pito-1400 ja Pito-1100 kattopollareita sekä hitsattavia Pito-1100 kattopollareita sekä myös yksi seinään kiinnitettävä linja. HUS kiinteistöt Oy arvostaa tuotteessa sitä, että vaijerista ei tarvitse irtautua missään vaiheessa, jolloin käyttäjä on koko ajan suojattuna. Asiakas saa myös kattopollareihin kiinnitettyä riipputelineen ikkunoiden pesua varten paikoissa, joihin ei esim. nostokorilla pääse.

Lisätietoja

Tero Bärlund, toimitusjohtaja tero.barlund@peltitarvike.fi p. 020 7412 777

tai täytä yhteydenottolomakkeemme:

Ota yhteyttä!