Peltitarvike Finnbuild messuilla

2 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 10.10.2014 8:00:00

Tags: FinnBuild


Turvallisuusratkaisut nouseva trendi Finnbuild-messuilla

1.-3.10 Messukeskus täyttyi rakennusalan ammattilaisista Suomen suurimmassa rakennusalan tapahtumassa Finnbuild messuilla. Peltitarvike oli mukana satojen näytteilleasettajien joukossa esitellen kattoturvarakaisuja ja alan uusimpia innovaatioita.

Kansainvälisen tapahtuman koko näkyi myös kävijämäärissä ja standilla pääsimme kohtaamaan kävijöitä kokemuksien vaihdon merkeissä.  


Standilla esittelyssä uudet innovaatiot

Standillamme esittelyssä olivat alan uusimmat innovaatiot: Pito-turvavaijerijärjestelmä, kulkusillat ja pintavesikourut. Kattoturvaratkaisuista keskusteleminen alan ammattilaisten kanssa on meille tärkeää ja messut tarjoavat tähän hyvän mahdollisuuden.

Turvavaijerijärjestelmälle positiivinen vastaanotto

Keskusteluissa kävi ilmi, että turvavaijerijärjestelmä nähtiin hyväksi tavaksi parantaa kattoturvallisuutta ja kävijät olivat innoissaan siitä, miten valmiin ratkaisun löytäminen helpottaa suunnittelua. Messut tarjoavat myös asiakkaille mahdollisuuden nähdä ja kokeilla ratkaisuja konkreettisesti, sekä keskustella asiantuntijoidemme kanssa haasteistaan.

Finnbuild_stand

Standilla tavattiin tuttuja

Asiakkaat, joilla on jo ratkaisujamme käytössään kävivät myös tervehtimässä ja saimme kuulla muun muassa Pajulahden edustajan tyytyväiset kommentit kulkusillan toimivuudesta.

Messuilla nousevana trendinä näkyi selkeästi turvallisuuden parantaminen. Työturvallisuuteen halutaan kiinnittää huomiota ja asenteet ovat muuttuneet positiiviseen suuntaan yleisen vaatimustason nousemisen myötä.

Uusia kattoturvatuotteita on tullut markkinoille, vanhoja tuotteita on kehitetty ja erinäköisiin rakennuksiin on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. 

"Turvallisuus on selvästi nouseva trendi. Menestyäkseen täytyy luoda uutta ja kehittää vanhaa", Tero Bärlund, toimitusjohtaja.

 Finnbuild on tältä vuodelta ohi ja haluamme kiittää kaikkia messukävijöitä.

 

Miten turvallisuutta parannetaan katoilla vuonna 2015? Jäikö keskustelu kesken tai et päässyt messuille? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua kahvikupin äärellä tai sähköisesti.

Kysy lisää