Linjakuivatuskourut varmistavat pihojen ja terassien kuivumisen

1 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 22.3.2018 15:32:35

Vettä sataa ympäri vuoden ja lumet sulavat aina aikanaan. Viihtyisän ja toimivan ympäristön ominaisuuksiin kuuluu se, että oleskelualueet ja kulkuväylät pysyvät mahdollisimman kuivina säästä riippumatta.  

Vesi ja loska ei pääse kertymään vääriin paikkoihin, kun sadevedenpoisto on suunniteltu ja toteutettu huolella. Kaupunkiympäristössä pihojen, terassien, pysäköintialueiden ja kulkureittien yhteydessä toimivin ja huomaamattomin ratkaisu ovat linjakuivatuskourut. Ne keräävät veden tehokkaasti viemäreihin ja luovat osaltaan siistiä ja kaunista elinympäristöä.

Linjakuivatuskourut kerrostalon pihalla

New call-to-action

 

Yhteensopivat linjakuivatuskourut ja pihakaivot 

Rakennetussa ympäristössä sadevesijärjestelmän uusiminen voi olla haastavaa. Korkeussuunnassa tilaa on usein vähän ja silti ratkaisun täytyy olla kapasiteetiltaan riittävä. Virheinvestointeihin ei ole varaa. Toimivin keino on valita kohteen mukaan räätälöitävä linjakuivatuskouru ja sen kanssa yhteensopivat pihakaivot tai betonikansien kaivot.

Sadevesijärjestelmien suunnittelussa kannattaa käyttää hyväkseen nopeasti saatavilla olevaa tuotetukea. Näin toimiva mitoitus, kaadot ja muut yksityiskohdat saadaan heti mukaan suunnitelmiin, mikä säästää aikaa ja eliminoi virheitä.

Tutustu ratkaisuihin, joissa räätälöinti ja tuotetuki ovat varmistaneet onnistuneen sadevedenpoistoratkaisun vaativissa kohteissa!

Tutustu referensseihin!