Kerrostalon parkkipaikalle tehokas sadeveden poisto

1 Minute Read
Posted by Tero Bärlund on 24.9.2018 9:32:46

Autolla pääsee jalkojaan kastamatta kotipihalle, mutta miten on laita autopaikalta kotiin? Hyvät kallistukset ja sadevesien poisto asianmukaisilla linjakuivatuskouruilla tuo mukavuutta matkan päätepisteeseen. Sateen jälkeen huomaat eron hyvän ja huonon toteutuksen välillä. Pyhtäänkorven asuntoyhtiössä panostettiin hyvään suunnitteluun ja asianmukaisiin toteutuksiin pysäköintitalon sateelle alttiina olevassa kattoparkissa.

 

Pyhtäänkorventiellä linjakuivatuskourut hyvä ratkaisu

Vantaalle, Pyhtääkorventien asuntoyhtiöön, valmistui keväällä 2018 neljän talon yhtiö, jonne rakennettiin myös pysäköintitalo asukkaiden käyttöön. Olimme mukana toteuttamassa arkkitehdin haasteellista vedenpoistosuunnitelmaa toimittamalla kohteeseen suunnitelman mukaiset, mittojen mukaan toteutetut linjakuivatuskourut.

Kaupunkiympäristössä pysäköintialueille toimivin vedenkeruuratkaisu toteutetaan linjakuivatuskouruilla, jotka tehokkaasti keräävät isonkin vesimäärän viemäreihin. Kouruissa pituudet, korkeudet, kaadot ja poistot voidaan räätälöidä kohteen mukaan, jolloin ne saadaan asennettua optimaalisesti paikan mukaan.

 

Autohalli, jossa tehokas sadevedenpoisto

 

Pysäköintitalojen katoilla usein matalampia kouruja

Pysäköintitalojen katoilla ja pysänköintialueilla viemäröinnin toteutus on usein haasteellista, sillä avointa pinta-alaa on paljon. Autokansilla betonirakenteet vaativat  joskus hyvinkin matalia kouruja - näin myös Pyhtäänkorven pysäköintitalossa. Näissä matalissakin kouruissa vedenpoiston tulee toimia moitteettomasti. Hyvä suunnittelu veden virtaussuuntineen on tarpeen. 

Peltitarvikkeen eri kaivotyyppejä ja kouruja yhdistelemällä voidaan toteuttaa lähes minkä tahansa kohteen vedenpoisto.
 

Lataa Case PyhtäänkorventieTutustu lisää